Ponta: Mai bine ma comparati cu Ceausescu decat cu Videanu

Joi, 29 Iulie 2010, ora 08:26
1314 citiri
Ponta: Mai bine ma comparati cu Ceausescu decat cu Videanu
Foto: Arhiva

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri seara ca ar prefera sa fie comparat cu Nicolae Ceausescu decat cu Adrian Videanu, adica mai bine cu un "criminal" decat cu un "hot".

Prezent intr-o emisiune la Realitatea TV, Ponta a fost interpelat de moderatoare, care i-a atras atentia ca intrebarea pe care i-a pus-o ii ofera sansa unui raspuns in care sa isi expuna mai pe larg proiectele economice. "V-am pus o intrebare la care puteti sa fiti ca dl Videanu... (aluzie la declaratia liderului PD-L, cum ca Executivul este perfect, n.r.)", i-a spus realizatoarea social-democratului.

"Asta e cea mai mare jignire", a replicat Ponta cand a auzit numele lui Videanu. "E un corupt si un hot si ma deranjeaza daca ma comparati cu un hot. Mai bine cu Ceausescu, cu un criminal decat cu un hot", a continuat liderul PSD. El l-a invocat pe Nicolae Ceausescu deoarece, anterior in emisiune catalogase drept "o prostie" sondajul in care electoratul l-ar vota pe Nicolae Ceausescu la prezidentiale in proportie de 41% si sustinuse ca i se pare "stupid" sa lupte cu Ceausescu.

Ponta: Acordul cu FMI, sinucidere nationala - daca ajungem la Putere il suspendam

Ponta l-a atacat apoi pe ministrul Economiei, pentru ca ar controla "robinetele cu bani" din care ar fi sponsorizat si campania lui Traian Basescu. "Suntem naivi sau ce? Le-au preluat ei (contractele cu "baietii destepti" din energie, invocate de seful statului in timpul guvernarii Tariceanu, n.r.). Cine a platit campania lui Basescu de anul trecut? De ce nu cad Hoara si Mantog si Videanu? De aia nu cad, ca le-au luat ei (...) De aia Videanu sta asa sigur pe Guvernul lui perfect, pentru ca stie ca el are robinetele de bani de la energie. Statul roman nu mai are ce face", a sustinut liderul social-democrat.

Anterior, intr-o emisiune la TVR, Ponta il catalogase pe prim-vicepresedintele PD-L drept "seful coruptiei si al banilor pentru partid".

"Este un semn de mare tupeu din partea dlui Videanu (...) Dl Videanu patroneaza ce a mai ramas de la stat, si anume societatile comerciale din energie.

Eu vin dintr-un judet, judetul Gorj, unde dl Videanu si cu oamenii lui, Mantog si ceilalti, au angajat si sug acele societati, Turceni, Rovinari, SNLO, intr-un mod in care vreau sa va spun ca nici o societate comerciala din lume n-ar rezista (...) Sa fii seful coruptiei si al banilor pentru partid si sa spui ca e in alta parte clientela - unde? la Opozitie, la ONU, la CE? - e un semn de mare tupeu. Pe care dl Videanu il are, nu-i o problema. Nu s-a dat nici un om afara de la societatile din subordinea dlui Videanu", a declarat presedintele PSD.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Ponta Videanu, #Ponta Ceausescu, #Ponta Realitatea TV , #presedinte PSD