Ponta: PDL a ales - va continua politica Basescu!

Duminica, 04 Septembrie 2011, ora 23:09
1551 citiri
Ponta: PDL a ales - va continua politica Basescu!

Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat, a rezumat evenimentele de weekend de la scoala de vara a democrat-liberalilor, sustinand ca acestia au ales sa continue politica lui Traian Basescu.

"Asta este concluzia mea la ce am vazut la scoala lor de vara! Nimic despre problemele reale, nimic despre viitor, nimic despre schimbare! Valorile lor sunt coruptia, minciuna, hotia, ura si servilismul", a scris Victor Ponta, duminica, pe blogul sau.

Liderul PSD a adaugat ca il intereseaza prioritatile reale a romanilor, precum locurile de munca pensiile, salariile, spitalele si scolile, nu "doctrina Basescu".

"Nu merge cu imprumuturi noi, tot cu austeritate, cu marirea clientelei. Nu merge cu 'Martorii lui Basescu', oameni care fac mereu ce le cere seful - Boc, Udrea, Anastase, Igas si ceilalti. Ei si stapanul lor vor condamna Romania la subdezvoltare", sustine Victor Ponta.

Liderul social-democrat adauga ca incepe "o toamna decisiva pentru politica romaneasca" si adauga ca, desi ar fi vrut ca acest lucru "sa ofere speranta romanilor", se vorbeste numai "despre taieri si scumpiri".

Ponta adauga ca isi doreste o schimbare care sa duca la "reinventarea noastra, ca tara", o noua Romanie, pe care o numeste "Romania corecta, a bunului-simt".

"Cei din PDL - i-ati vazut si in acest week-end - privesc doar spre trecut, spre opozitie, spre dezbinare. Ei vor propune doar solutii de a continua 'doctrina Basescu'. Ei vor politici prin care sa poata continua sa fure. Vor veni tot cu taieri, tot cu austeritate, tot cu lovituri catre tineri sau pensionari. Pentru mine, este clar: PDL a ales sa ramana in istorie. Probabil, va fi ultimul lor an de existenta", sustine Ponta.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Victor Ponta, #Ponta politica Basescu, #Ponta politica PDL , #presedinte PSD