Ponta: Preda, Ungureanu sunt amuzanti, chiar daca sunt si caraghiosi, ca si Orban

Luni, 14 Mai 2012, ora 16:23
2525 citiri
Ponta: Preda, Ungureanu sunt amuzanti, chiar daca sunt si caraghiosi, ca si Orban
Foto: TVR Info

Presedintele PSD, Victor Ponta l-a comparat luni pe Ludovic Orban cu Traian Ungureanu si Cristian Preda spunand ca i se par amuzanti pentru ca fac pronosticuri referitor la destramarea USL.

"Eu vroiam doar sa va asigur ca devin mai intelept. Si eu ma amuz cand ii vad pe domnul Preda, pe domnul Traian Ungureanu. Mie mi se par amuzanti chiar daca sunt caraghiosi. In rest ma distreaza. Asa si domnul Orban" , a spus el, in cadrul conferintei de presa de la USL.

Anterior, Crin Antonescu spusese ca atacul lui Ludovic Orban la adresa PSD este de nepermis.

Antonescu a fost rugat sa comenteze declaratia lui Ludovic Orban care a spus ca si-ar dori ca la alegerile din 2016, PNL sa aiba candidati separati. "Orice declaratie care descrie dorinte nu este de condamnat. Pana la urma, este o declaratie normala sau aceasta parte a declaratiei sale este normala. Toti ne dorim, lucram pentru partidele noastre si ne dorim la un moment dat sa mergem singuri in alegeri, sa castigam singuri in alegeri, sa guvernam singuri. Cu asta sunt absolut de acord si este dupa parerea mea un pic superflu, pentru ca acum alta este miza", a raspuns Antonescu.

"Despre cum ii omoram pe pesedisti in 2016 se va discuta la momentul potrivit"

El insa s-a aratat nemultumit de spusele lui Orban despre PSD. "Nu sunt insa de acord cu o alta parte a declaratiilor domnului Orban si anume cele care inseamna un atac la partenerul nostru de coalitie actual. Asa ceva e de nepermis, voi discuta aceasta chestiune si faptul ca domnul Orban, despre dansul discutam este doar ca este mai notoriu, mai exista astfel de declaratii, unele vin din partea unor oameni din PSD, dar mai putini cunoscuti in teritoriu, de asta am mai spus ca sunt mici problele, dar astea se regleaza. Dar domnul Orban care are o experienta si o statura net superioara altor colegi, am alte asteptari si cred ca in acest moment primeaza cum castigam pentru USL, pentru Partidul National Liberal aceste alegeri, nu ce facem noi in 2016 si cum ii omoram noi pe PSD-isti in 2016. Asta se va discuta la momentul potrivit!", a subliniat el.

"Sper ca in 2016 sa mergem pe propriile picioare, sa nu mai fim nevoiti sa ne aliem fie cu PD, fie cu PSD, amandoua partide rupte din fostul PCR si FSN, care nu fac altceva decat sa traga Romania inapoi si sa impiedice dezvoltarea inainte a tarii", a spus Orban la sfarsitul acestei saptamani, fiind in campanie, in jud. Ialomita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta Preda Orban caraghiosi, #Ponta Ludovic Orban, #Antonescu PSD omorat Orban , #presedinte PSD