Ponta si Antonescu il ataca dur pe Toader, pe tema Monicai Iacob Ridzi

Miercuri, 15 Decembrie 2010, ora 08:35
2894 citiri
Ponta si Antonescu il ataca dur pe Toader, pe tema Monicai Iacob Ridzi

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, referindu-se la liderul grupului parlamentar PD-L, Mircea Toader, ca trebuie sa fii "retardat" sa sustii ca vina in cazul nevalidarii perchezitiei si a extinderii urmaririi penale in cazul Ridzi apartine Opozitiei, respectiv PSD si PNL.

"Ma bucur, ca sa nu avem vreun dubiu, ca toti cei de la PSD si cei de la PNL si PC au votat cu bilele la vedere ca sa nu mai aflati ca tot din cauza Opozitiei nu a trecut cererea", a afirmat Ponta, intr-o emisiune Realitatea Tv.

Ulterior, a intervenit telefonic liderul grupului PD-L, Mircea Toader, care a fost intrebat cine din PD-L a "defectat" astfel incat nu au fost adoptate solicitarile DNA in cazul Monicai Iacob Ridzi. "Logic, ar trebui sa fie ca o modalitate de a creea o deruta sa spun, cei de la PSD si PNL, pentru ca noi ne-am exprimat punctul de vedere", a spus Toader. "Au aratat votul cei de la PSD si PNL", a intervenit Ponta.

Toader a spus ca "din punct de vedere politic" nu se poate sa fii "bucuros" de votul din plenul Camerei Deputatilor. "In mod normal, cea care poate sa hotarasca vinovatia sau nevinovatia unei persoane, indiferent de ce pozitie are, este justitia", a spus el.

Intrebat cine a "defectat" la vot, Toader a raspuns: "Asta nu am cum sa stiu, logic ar trebui sa fie, ca o modalitate de a crea o deruta, cei de la PSD si PNL".

"Eu am votat asa cum am si declarat, adica am votat pentru inceperea urmarii si pentru perchezitie (...) Degetul l-am tinut in sus... Aici e vot secret si as dori sa vorbim serios despre asa ceva. Daca era pe cartela, puteam sa analizam cine a votat intr-un fel sau altul. Pozitia mea oficiala este ca in grupul PD-L a fost o decizie politica sa voteze pentru ambele solicitari", a mai precizat Toader, intrebat cum le-a indicat colegilor sa voteze.

Deputatii au respins extinderea urmariri penale in dosarul Ridzi

Dupa interventia liderului PD-L, presedintele PSD a afirmat despre acesta: "Ce mincinos e, Dumnezeule!(...)Sa spui asa ceva trebuie sa fii retardat, e clar. Ori e retardat cel care crede, ori e retardat cel care are tupeul sa sustina asa ceva", a mai spus Ponta.

Antonescu respinge acuzele lui Toader

La randul sau, presedintele PNL Crin Antonescu a respins afirmatiile liderului deputatilor PD-L Mircea Toader, care a sustinut ca rezultatul votului in cazul Ridzi s-ar fi datorat PNL si PSD.

"Nu cred ca mai e ceva de comentat, chiar nu mai e nimic de spus. Faptul ca oameni cu parul alb ca domnul Toader, ca domnul Hardau, care a dat un recital in Senat mai tare ca domnul Postelnicu in fata completului de judecata in '90, faptul ca toti acesti oameni sunt in stare chiar de asemenea mizerii ne arata inca o data cine sunt domnii pedisti.

Adica e vechea vorba 'Hotul striga hotii'. Nu trebuie sa uitati ca tara este condusa de un individ cu dosar penal blocat, inchis, dat la o parte, numai pentru faptul ca este presedinte. E capetenia lor si nu are ce sa ne mire. Sunt oameni antrenati in regulile de gasca, de jefuire a banului public", a afirmat Antonescu.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Ponta Toader, #Ponta Antonescu, #atac Ponta , #presedinte PSD
Comentarii
Poza Gonzaguez
Gonzaguez
rank 5
Avatarul meu-fața pizeriei fetide Irinoiu pappy-Cimpoiu.Ilot portocaliu.
Poza mihnapostol
mihnapostol
rank 5
O banda de hoti (adunata de cel mai mare puscariabil din Ro: pres. traian ba-secu) a fost instalata in toate institutiile de decizie ale statului !