Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Ponta: Stiam din 2006 ca voi candida la functia de presedinte

Vineri, 19 Februarie 2010, ora 23:30
2071 citiri
Ponta: Stiam din 2006 ca voi candida la functia de presedinte
Foto: Realitatea Tv

"Stiam din 2006 ca voi candida la functia de presedinte al PSD, dar nu stiam cand", a afirmat vineri seara Victor Ponta.

Vicepresedintele PSD se considera o noua solutie, "mai mult indreptata spre viitor", desi recunoaste ca in 2005 a votat cu Mircea Geoana pentru sefia partidului, o alegere de care a fost foarte multumit.

"Pana la urma o sa ma auziti vorbind despre ce o sa fac din luni incolo, nu de ce a fost pana acum. Din pacate, domnul Geoana nu poate face la fel, ca orice candidat care vine din functie. Nu poate sa vina sa spuna 'eu vrea sa schimb', pentru ca este la conducere si, daca a avut un esec, nu poate sa spuna 'eu vreau sa schimb esecul' ", a afirmat Victor Ponta, invitat intr-o emisiune a Realitatea Tv.

Ponta: Sunt doar doi candidati, unul din trecut si unul pentru viitor

In competitia pentru sefia PSD nu sunt decat doi candidati, a declarat Victor Ponta anterior, adaugand ca unul este "din trecut" iar celalalt este "pentru viitor".

"Nu sunt noua, sunt doar doi candidati, stiti bine asta. (...) Unul este din trecut, iar altul este pentru viitor", a spus social-democratul.

Noua candidati pentru functia de presedinte al PSD

Vicepresedintele PSD Victor Ponta a anuntat de abia luni ca isi depune candidatura pentru sefia partidului, argumentand ca social-democratii au nevoie de o alternativa dupa retragerea din cursa a lui Adrian Nastase.

Chiar daca va pierde, Ponta nu intentioneaza sa plece din partid si va face in continuare politica pentru ca Romania are nevoie de un partid social-democrat. El a adaugat ca nu poate fi de acord cu ideea de a vota o lista.

Pana joi si-au depus candidaturile pentru functia de presedinte in PSD noua persoane: Victor Ponta, Mircea Geoana, Radu Mazare, Miron Mitrea, Cristian Diaconescu, Andrei Alexandru, Ioan Domonca, Victor Moraru si Alistar Dorela.

Sondaj Ziare.com: Cine crezi ca va fi presedintele PSD?

E.E.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#candidatura PSD Victor Ponta, #Congres PSD alegeri, #alegeri conducere PSD, #CEx PSD alegeri , #presedinte PSD