Ziare.com

Ponta va ramane presedinte al PSD pana in 2017? Ce spune Dragnea

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 17:35

   

Ponta va ramane presedinte al PSD pana in 2017? Ce spune Dragnea
Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, joi, daca Victor Ponta va ramane presedintele PSD pana in 2017, el raspunzand "De ce nu?" si precizand ca data si ordinea de zi a viitorului congres al partidului vor fi decise la Consiliul National din luna martie.

Intrebat daca Ponta ramane presedinte al PSD pana in 2017, Dragnea a raspuns, la randul sau, cu o itrebare: "De ce nu?".

Intrebat, ulterior, daca in acest caz, in care Ponta va ramane presedintele partidului pana in 2017, nu se mai face congres, Dragnea a raspuns: "Congres? Asta vom stabili la Consiliul National".

Ponta se gandeste sa nu mai candideze la sefia PSD: Sa nu fiu capitanul unei echipe care pierde

Dragnea a spus ca decizia de a organiza un consiliu national in martie este o decizie statutara, acest for fiind cel care va decide asupra datei si ordinii de zi a congresului.

"Consiliul National este organismul satutar care decide data, ordinea de zi si locul de desfasurare a congresului si, in martie, la Consiliul National, vom decide lucrul asta", a spus Dragnea.

Victor Ponta a fost ales presedinte al PSD in februarie 2010, el fiind reconfirmat, prin vot electronic, la un Congres din 2013. Mandatul unui presedinte la PSD este de patru ani.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1542 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ponta va ramane presedinte al PSD pana in 2017? Ce spune Dragnea?

Ce spun eu: Pfui! Zut! Huo!

 

@ MosGerila / Fonta-negritä sef...???!!

dacä nu vrea de bunä voie sä se ducääää...pinä in varä
de la niste bite bine tintite din miinile "pulimii" (cu toatä "garda" lui) o sä conducä olog /ciung..pinä-n veci-veciurilor...karturile la balciuri...!!!?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor