Rezultate europarlamentare Ponta: Sa tratam rezultatele cu modestie si atentie

Duminica, 25 Mai 2014, ora 22:24
2308 citiri
Rezultate europarlamentare Ponta: Sa tratam rezultatele cu modestie si atentie
Foto: B1 Tv

Presedintele PSD Victor Ponta a salutat, duminica seara, rezultatele obtinute de partidul sau la alegerile europarlamentare.

Premierul a vrut sa dea "un mesaj de tratare a acestor rezulate cu modestie, cu atentie".

Rezultate alegeri europarlamentare 2014: PSD-UNPR-PC ia peste 41%, PNL sub 15%, surpriza Mircea Diaconu

"Cei care se imbata fie cu rezultatele victoriei, fie se dau batuti, evident ca vor deconta in continuare. Imi doresc ca, dincolo de rezultatele oficiale, sa convingem pe cat mai multi dintre cei care nu au participat la vot ca instrumentul de exprimare a optiunii democratice este participarea la vot, nu boicotul.

Pentru alianta noastra este un rezultat deosebit, cu mult peste ce am obtinut in 2007 si 2009. Este un mesaj ca am mers cu PSD, cu alianta pe care o avem, cu UNPR si PC, in sensul unei reforme interne a partidului, al respectului aratat tuturor generatiilor, al deschiderii catre oameni noi", a declarat liderul social-democrat.

Acesta s-a aratat increzator ca PSD "a obtinut cel mai mare scor dintre toate partidele socialiste din Europa".

Ponta: Sloganul "Mandri ca suntem romani" va fi folosit si la prezidentiale

Totodata, prim-ministrul a sustinut ca "toti cei care vor merge in PE, din partea aliantei noastre, vor avea ca prioritate apararea romanilor".

"Am mai facut un lucru de care sunt foarte mandru, am vorbit despre valorile traditionale ale Romaniei. Armata romana, biserica, sunt valori care raman valori traditionale romanesti si trebuie sa promovam aceste valori pe care partidele de dreapta le-au uitat", a afirmat liderul PSD, care a adaugat ca adversarii partidului sau au dat mai mare importanta mesajului "Mandri ca suntem romani", prin interzicerea sloganului, mentionand ca acesta va fi folosit si la alegerile prezidentiale.

Rezultate europarlamentare Mircea Diaconu: Daca procentul este real va fi miraculos

De asemenea, Victor Ponta l-a felicitat pe Mircea Diaconu pentru rezultatul obtinut la alegeri, afirmand ca acesta este "primul candidat cu adevarat independent ales in Romania", aratandu-se "convins ca va reprezenta Romania cu mandrie in PE".

Nu in ultimul rand, premierul a vorbit si despre alegerile partiale parlamentare desfasurate duminica, in 8 colegii din tara.

"Evident ca ne intereseaza si asteptam in orele care urmeaza rezultatele de la alegerile partiale din diferite colegii. Sunt convins, in baza datelor pe care le avem, ca la Satu Mare Ovidiu Silaghi a castigat in maniera categorica", a mai spus Victor Ponta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ponta rezultate alegeri europarlamentare, #Ponta rezultate PSD europarlamentare, #Ponta europarlamentare 2014, #PSD rezultate europarlamentare, #rezultate alegeri europarlamentare 2014 , #presedinte PSD