Victor Ponta, in coloana lui Traian Basescu, in drum spre Predeal

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 21:36
6565 citiri
Victor Ponta, in coloana lui Traian Basescu, in drum spre Predeal

Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost nevoit sa astepte in spatele coloanei prezidentiale, pe DN 1, vineri, atunci cand presedintele Basescu a ales sa mearga la Predeal, pentru weekend.

Ponta se deplasa spre Brasov, iar dupa Ploiesti a observat ca traficul se aglomereaza si ca sunt politisti "din kilometru in kilometru", potrivit declaratiilor sale pentru Romania TV.

El a subliniat ca acest lucru s-a intamplat din cauza coloanei prezidentiale, care se deplasa spre Predeal.

"Eu si alte sute de masini am stat de la Ploiesti si pana la Predeal in spatele coloanei presedintelui. Era cu Anastase, Udrea si Blaga. A mers tot timpul pe doua benzi. Noi, cateva sute de masini, am stat in spate. O coloana oficiala a blocat tot drumul. Trebuia sa mearga pe o singura banda", a precizat presedintele PSD.

Acesta a spus ca a incercat sa treaca de coloana prezidentiala, sa o depaseasca, dar ca nu a avut pe unde si ca "nu voiam sa ii facem nimic rau presedintelui, voiam doar sa il depasim". Pentru ca nu a reusit sa depaseasca masinile din coloana prezidentiala, Victor Ponta a ramas imediat in spatele coloanei.

"Sa blochezi DN 1 pentru ca merge presedintele la Predeal in weekend e exagerat", a concluzionat Ponta.

Soferul liderului PSD a mentionat, pentru gandul.info, ca "am incercat de vreo doua ori s-o depasim (coloana prezidentiala - n .red.), dar ne-a blocat unul dintre echipajele de politie si a trebuit sa renuntam. Si ne-am tarat pana la Predeal cu 70-80 (kilometri - n. red.) la ora, ca nu s-a putut merge mai repede din cauza aglomeratiei de pe sosea, cu toti antemergatorii lui Base".

Demisia lui Emil Boc, cauza deszapezirilor intarziate

Victor Ponta mai crede ca autoritarile au intarziat deszapezirea, saptamana aceasta, din cauza evenimentelor politice din ultimele zile, care au inceput pe 6 februarie, cu demisia premierului Emil Boc.

"La nivel central, autoritatile n-au existat, cel putin o saptamana, au avut alte preocupari. Subiectele politice de demisie si instalare de guvern nu au permis celor care trebuiau sa-si faca treaba sa faca acest lucru", este de parere liderul social-democrat.

El a afirmat ca lucrurile in tara sunt "foarte rele" si ca a cerut Guvernului, miercuri, sa incerce sa rezolve situatia, lucru pe care i l-a cerut ulterior si presedintelui Traian Basescu.

Totodata, el a marturisit ca presedintii consiliilor judetene din judetele Vrancea, Buzau si Constanta l-au rugat in fiecare zi sa ceara Guvernului sa ii ajute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Ponta coloana Basescu Predeal, #Ponta Traian Basescu Predeal , #presedinte PSD