Victor Ponta: Placinta, amenintata de Alba ca Zapada Udrea

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 14:10
2553 citiri
Victor Ponta: Placinta, amenintata de Alba ca Zapada Udrea
Foto: Realitatea TV

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, in timpul dezbaterilor pe motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu, ca Sorina Placinta a fost amenintata de Elena Udrea in plenul Parlamentului.

"Vizavi de atacul de persoana, am dovedit ca poate exista si un alt tip de limbaj in discursul pe care l-am tinut in urma cu o luna tot in plenul Parlamentului (...) Dar va dau un exemplu de atac la persoana: un senator al Romaniei, Sorina Placinta, a fost amenintata in plenul Parlamentului Romaniei de Alba ca Zapada, doamna Elena Udrea".

Senatorul PDL Sorina Placinta plange: Nu mai pot! Votez motiunea

Nu in ultimul rand, Ponta i-a multumit lui Mihai Razvan Ungureanu, in numele bonei copiilor lui, ca nu a amintit de ea: "Vreau sa va multumesc, domnule Ungureanu, in numele bonei mele, ca n-ati pomenit de ea".

MRU face apel la bun simt: Eu depun motiune impotriva dumneavoastra

In replica, Elena Udrea a infirmat ca ar fi amenintat-o pe colega de partid Sorin Placinta si a apreciat declaratiile lui Victor Ponta drept "prostii".

"Dezmint categoric prostiile spuse de Victor Ponta. Niciodata nu as putea sa o amenint pe Sorina Placinta sau pe oricine altcineva sa voteze sau nu motiunea de cenzura. Sorina e un om la care tin foarte mult. Am investit foarte multa incredere in ea si ma bucura faptul ca nu a votat motiunea. Victor Ponta dezinformeaza ca de obicei. Nu e decat un trist politruc care se deda la intoxicari dintre cele mai grosolane, a declarat Elena Udrea.

Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu se confrunta, vineri, cu prima motiune de cenzura.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Victor Ponta Sorina Placinta amenintata Elena, #Sorina Placinta amenintata Alba Zapada, #motiune cenzura guvern Ungureanu , #presedinte PSD