Ponta spune ca vrea ca, in 2024, cand vor fi toate tipurile de alegeri, sa castige tot

Luni, 02 Septembrie 2019, ora 23:18
8378 citiri
Ponta spune ca vrea ca, in 2024, cand vor fi toate tipurile de alegeri, sa castige tot
Foto: Facebook Victor Ponta

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, spune ca ar intra la guvernare dupa caderea Cabinetului Dancila, dar, daca nu este dorit, lasa PNL si USR si ii aplauda sau ii critica din Parlament. El a admis, luni seara, la B1TV, ca doreste ca in anul 2024, cand vor fi toate tipurile de alegeri, sa castige tot.

Ponta a spus ca, dupa caderea Guvernului Dancila, premierul nominalizat de presedinte nu poate sa fie un politician de la niciunul dintre partidele aflate acum in Opozitie, pentru ca "nu-l vor vota celelalte".

In opinia lui Victor Ponta, premierul desemnat trebuie "sa fie o personalitate respectata, economist, cum a fost Isarescu in 2000".

"Dupa care dl Iohannis, cheama pe toata lumea: dna Dancila, sustineti? dl Ponta, sustineti? dl Barna, sustineti? (...) Se face consens. Cine vine si zice ca vor fi alegeri anticipate minte de ingheata apele. Cei care au facut Constitutia au facut astfel incat sa fie aproape imposibil sa fie alegeri anticipate", a mai declarat liderul PRO Romania.

El a spus ca, dupa caderea Guvernului Dancila, ar intra la guvernare, dar, daca nu se doreste acest lucru, nu tine neaparat.

Pe de alta parte, Ponta a mai sustinut ca, daca Viorica Dancila se retrage din competitia pentru Presedintie, Mircea Diaconu va intra in turul II. De altfel, a spus Ponta, PSD l-a masurat in sondaje inca din luna iunie pe Mircea Diaconu, care, in opinia liderului PRO Romania, este candidatul ideal pentru electoratul PSD.

Victor Ponta a declarat, de asemenea, ca daca Dancila isi retrage candidatura la Presedintie si vine in Parlament cu un guvern restructurat, PRO Romania o va sustine.

La remarca moderatorului ca vrea sa adune toata stanga in jurul lui pentru ca in 2024 sa castige alegerile, Victor Ponta a replicat: "Ma banuiti bine. Va spun eu"

Ponta a adaugat ca el crede ca PNL si USR vor castiga alegerile parlamentare in 2020 si vor guverna in urmatorii patru ani.

"In 2024, cand vom avea si alegeri locale, si europarlamentare, si parlamentare, si prezidentiale, eu vreau atunci ca stanga sa castige tot, daca se poate", a incheiat Victor Ponta.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Ponta alegeri 2024 castige tot , #Pro Romania