Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ion Toma: Numai un nerusinat ca Ponta spune ca am intrat in UNPR pentru bani

Luni, 30 Mai 2011, ora 23:26
3110 citiri
Ion Toma: Numai un nerusinat ca Ponta spune ca am intrat in UNPR pentru bani
Foto: Arhiva (Antena3)

Senatorul Ion Toma, proaspat inscris in UNPR, sustine ca "doar un nerusinat ca Victor Ponta" putea spune ca el a intrat in acest partid pentru bani si contacte cu statul.

"Doar un nerusinat ca Victor Ponta putea spune ca am intrat in UNPR pentru bani. El este cel care a intrat in politica pentru bani. A vanat mereu functii in Executiv si a trait ca un parazit pe spatele muncii a sute de mii de membri si activisti PSD. Sa nu vorbeasca el despre bani, atata vreme cat isi permite - nu se stie de unde - si bona filipineza si vacante in Dubai", declara Toma prin intermediul unui comunicat remis luni seara Ziare.com.

Reactia sa vine la acuzatia lui Ponta de mai devreme, cum ca PDL foloseste santajul cu dosare penale si banii ca "arme" pentru a ademeni parlamentari in arcul Puterii, afirmand despre Ion Toma ca a aflat dupa ce a plecat din PSD ca avea foarte multe contracte cu statul.

"In ceea ce-l priveste pe domnul Toma, nu m-am indoit ca PDL are in continuare cele doua arme - santajul cu dosare penale si arma banilor. Am aflat, dupa ce domnul Toma a plecat de la noi, ca era unul din oamenii care aveau foarte multe contracte cu institutiile statului", a spus Ponta.

In replica, Toma spune ca fostul sau sef de la PSD este lipsit de bun-simt. "Oricum, lipsa de bun-simt a lui Victor Ponta nu mai mira pe nimeni. Este insa de mirare cum un om atat de mic a ajuns sa conduca un partid atat de mare. Nu stiu cum se face, dar toti cei care au plecat din PSD au devenit peste noapte din buni - rai, din oameni normali - infractori si din albi - negri.

Cat timp am fost in PSD era numai lapte si miere. Acum vad ca brusc are revelatii in ceea ce ma priveste".

Toma are si o explicatie - Ponta face o diversiune "de prost gust" pentru ca sub gloriosul sau mandat, PSD se duce de rapa".

Mai exact, primarii pleaca spre UNPR. "Oamenii de valoare se retrag dezamagiti din prim plan. Iar PSD intra ireversibil in disolutie. Asta vrea sa ascunda Victor Ponta si acesta este singurul scop al minciunilor odioase pe care le raspandeste. Mai bine sa se vorbeasca despre ce a spus Ponta despre Toma decat sa se vorbeasca despre starea generalizata de nemultumire din PSD sau despre criza profunda in care se afla partidul", mai scrie senatorul Ion Toma.

In finalul comunicatului, senatorul UNPR spera ca "adevarul" va fi aflat si de Victor Ponta.

"Oricat de neplacut ar fi pentru Victor Ponta, ma tem ca cineva trebuie sa-i spuna adevarul. Este un om mic si incapabil. Iar istoria il va retine doar ca pe un copilot mediocru. Si la raliuri si in politica", conchide parlamentarul.

Puterea a recastigat majoritatea in Senat

Puterea a pierdut si recastigat majoritatea la Senat, luni, la interval de catorva ore. Initial Serban Radulescu a plecat din PDL, conducand la pierderea majoritatii de catre Putere, apoi Ion Toma si-a anuntat intrarea in UNPR, readucand avantajul in Coalitie.

B.B.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ponta Toma PSD UNPR , #PSD
Comentarii
Poza Radu Nicolae
Radu Nicolae
rank 1
IATA UN BARBAT POLITIC CARE ISI PERMITE SA DEA REPLICI ...GENEROASE UNUI... NIMENI IN POLITICA ROMANIEI,CARE A AJUNS LIDER LA PSD DIN LIPSA DE ...CADRE!