Ponta: Basescu e Dracu si-si baga coada, sa-l pocnim pe unde-l prindem!

Duminica, 12 Decembrie 2010, ora 18:05
4081 citiri
Ponta: Basescu e Dracu si-si baga coada, sa-l pocnim pe unde-l prindem!

Liderul PSD, Victor Ponta, isi mentine afirmatia ca presedintele tarii, Traian Basescu, este "Dracu'", iar problema mare e ca are si coada "pe care o baga nonstop in viata noastra amarata, dar si in PD-L, in Guvern, in PSD si in PNL.

"Sigur ca cel mai tare isi baga Dracu coada in PD-L si in Guvern; nimic special aici, pana la urma sunt creatia lui si trebuie sa-l slujeasca neconditionat, fara el n-ar avea loc nici macar in Iad! Modul in care ii conduce este intentionat naucitor, bazat pe principiile dresajului stiintific - bate-i cand nu se asteapta, da-le de mancare cat sa nu moara, lauda-i cand simti ca o sa muste, distruge-le orice farama de vointa sau personalitate.

Numerele cu Emil Boc sunt parca desprinse din "Mihail caine de circ" cu mentiunea ca bietul Emil nu mai obtine nici aplauze si nici macar mila publicului, doar din cand in niste zaharel de la stapan, cat sa mai schiaune un picut", scrie Victor Ponta pe blogul personal.

Liderul PSD sustine ca "Dracu" si-a bagat coada si la el in partid, "daca au ajuns Domnii Oprea, Sarbu si Diaconescu sa realizeze brusc ca au trait in Infern atatia ani pana au primit lumina izbavitoare taman de la Scaraotchi"!

"Pentru ca ii cunosc bine si nu uit ca mi-au fost prieteni, ma doare sufletul cand vad cum sunt si ei bagati in programul de dresaj, sustin militarii, dar le taie salariile, au grija de pensionari, dar voteaza sa nu le mai dea pensii, sunt prieteni cu sindicatele, dar inchid ochii cand sunt desfiintate toate drepturile acestora si cand ii vor trece cu totul la categoria dusmanilor poporului! Tot Dracu ii spune malefic lui Geoana la tvr1 ca are multa mizerie in spate", mai noteaza liderul social democrat.

"Tot coada lui Basescu are efecte asupra lui Crin"

Victor Ponta este convins ca tot coada lui, in mod insinuos si pervers folosita, are efecte asupra lui Crin Antonescu, liderul PNL.

"De cate ori Antonescu inteapa PSD, imediat toate oficioasele Dracului incep sa-l laude frenetic, bravo Crin, esti liderul Opozitiei, speranta tarii de refacere a Dreptei care va opri Stanga comunista! Nefiind Crin nici ticalos, nici prost ca unii din cei mentionati mai sus, atunci coada apasa exact la punctul slab - orgoliul, pe care presara tot felul de prafuri cu efect exaltant, totul ca sa se intample ce spune Dna. Udrea (Dracusoara preferata!) - Ca sa concluzionez, nimic nu-l sperie mai tare pe Basescu Scaraotchi decat ideea ca se unesc impotriva lui cei pe care nu-i poate nici cumpara nici aresta! Si atunci isi baga coada", mai crede liderul PSD.

Victor Ponta sustine ca Traian Basescu isi va tine, in continuarea, "coada" bagata intre toti, si ii incurca de sa nu mai inteleaga nimic.

"Ca sa iesim din situatia asta cred ca trebuie sa-l trimitem la ..... Dracu, normal; sa nu-l mai ascultam orice ar spune, sa-l pocnim pe unde il prindem, sa intelegem ca oricare dintre noi este oricum mai bun ca el. Si sa ne pregatim sa reconstruim aici, la noi, o tara care de 6 ani se duce sistematic, programat si aproape constient, direct la Dracu", conchide Victor Ponta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ponta Basescu, #Ponta blog, #Ponta Basescu PSD , #PSD