Ponta: Cel mai detestat om nu este Basescu, ci Udrea

Duminica, 22 Ianuarie 2012, ora 21:21
5820 citiri
Ponta: Cel mai detestat om nu este Basescu, ci Udrea
Foto: Antena 3

Victor Ponta, liderul Partidului Social-Democrat (PSD), sustine ca cel mai detestat om din politica romaneasca nu este Basescu, ci Elena Udrea si adauga ca protestele din ultima saptamana nu vor aduce demisia presedintelui.

"(...)Cel mai detestat om din politica romaneasca nu este Traian Basescu, ci este Elena Udrea, Basescu e pe locul doi", a spus Victor Ponta, la Antena 3.

Ponta a adaugat ca poporul o uraste pe Elena Udrea mai mult decat pe Traian Basescu la fel cum o ura si pe Elena Lupescu mai mult decat pe regele Carol al II-lea.

Acesta a precizat ca cei din Partidul Democrat-Liberal nu au inteles ca solutia este sa plece de la Guvernare si nu vor respecta regulile democratice.

Intrebat daca presedintele isi va da demisia, Ponta a raspuns: Ar fi un gest de reponsabilitate, insa eu il consider pe Basescu un personaj iresponsabil, (...) prefera sa scufunde vaporul pentru ca echipajul nu il mai vrea".

Victor Ponta aduga ca, desi protestatarii si Opozitia cer demisia Guvernului condus de Emil Boc, oamenii "nu vor fi multumiti", deoarece Emil Boc si Traian Igas, ministrul Administratiei si Internelor nu au facut decat sa "execute ordine", iar "Basescu a dat ordinele".

"Dupa alegeri, cand USL sper sa aiba majoritate in Parlament, trebuie sa mergem mai departe cu suspendarea, pentru ca Basescu trebuie sa vina in fata oamenilor, noi USL nu putem sa-l demitem, in schimb il putem aduce acolo unde lui ii placea foarte tare odata, in fata poporului si oamenii sa vina la referendum sa spuna daca mai il vor presedinte", a spus Victor Ponta.

Liderul social-democrat a precizat ca fiecare zi de proteste aduce costuri mari pentru Romania, deoarece tara se imprumuta la costuri foarte mari, iar investitorii ocolesc tara. "Un Guvern cu poporul in strada este un Guvern care face rau", a spus Ponta.

Sute de romani s-au strans din nou in strada, pentru a noua zi consecutiv, la Bucuresti, dar si in alte orase ale tarii, pentru a protesta impotriva Guvernului - oamenii cer demisia presedintelui si a prim-ministrului. Liderii PDL s-au aratat, in ultimele zile, dispusi sa dialogheze cu Opozitia pe unele teme de interes national.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Victor Ponta, #Ponta Basescu detestat, #ponta udrea , #PSD