Ponta, despre arestarile din Arges: Primarii mi-au zis sa dam foc sediului PD-L

Vineri, 28 Ianuarie 2011, ora 18:18
7573 citiri
Ponta, despre arestarile din Arges: Primarii mi-au zis sa dam foc sediului PD-L

Victor Ponta, liderul Partidului Social-Democrat, a vorbit vineri seara, despre cazul de coruptie din Arges, care a dus la arestarea presedintelui Consiliului Judetean si la citarea altor patru primari. Liderul PSD a spus ca situatia este extrem de tensionata, iar primarii i-ar fi spus sa mearga "sa dea foc sediului PD-L".

"Primarii erau foarte suparati, mi-au spus chiar: 'Domnule, de ce nu mergem sa dam foc sediului PD-L? Le-am spus ca nu asta este solutia, nu trebuie sa se ajunga la asa ceva", a declarat Victor Ponta, vineri, intr-o interventie la Antena 3.

Liderul PSD a avertizat ca arestarea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Niculescu, acuzat de coruptie, este "doar inceputul unei situatii mult mai grave" si ca dosarul deschis in cazul lui Nicolescu este vorba despre "intimidare politica".

Mai mult, Victor Ponta a vorbit si despre reactia presedintelui Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, dar si a altor membri PSD, vis a vis de cazul Nicolescu. "Domnul Nastase a avut o reactie emotionala pentru ca il cunoaste foarte bine pe domnul Nicolescu", a spus Victor Ponta.

Presedintele CJ Arges, retinut pentru 24 de ore

Intrebat daca ii este teama ca ar putea cadea victima unei astfel de "intimidari politice", liderul PSD a raspuns: "Eu nu, dar in partid, da. Da, pentru ca mi-au spus: n-am crezut ca se poate intampla asa ceva, suntem oameni cu functii, cu responsabilitati, care zilnic semnam zeci de acte. Daca vin si cauta ceva dupa ani de zile s-ar putea sa gaseasca ceva in neregula".

Liderul social-democrat a adaugat ca, in opinia sa, cazul de la CJ Arges se poate repeta oriunde, in conditiile in care PD-L nu mai poate castiga alegerile, motiv pentru care foloseste "inlaturarea fizica a adversarilor politici".

"Aici nu mai e vorba de un razboi intre Traian Basescu si PD-L contra PSD. (...) Este ceea ce se poate intampla oricarui om din aceasta tara care la un anumit moment are o alta opinie si optiune politica, i se poate intampla oricarui om care l-a huiduit pe Traian Basescu", a declarat Ponta.

Dosarul Nicolescu: Inca patru fosti si actuali primari PSD din Arges, cercetati penal

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost arestat preventiv, joi, pentru 29 de zile, pentru fapte de coruptie, prin decizia magistratilor de la Tribunalul Arges. Alti patru primari sunt cercetati penal in acest dosar.

Nicolescu este acuzat in trei dosare diferite, dintre care unul este legat de trimiterea unei sume de bani catre Episcopia Argesului si Muscelului pentru a putea fi ridicata la rang de Arhiepiscopie.

Intr-un alt dosar, Niculescu este acuzat ca ar fi accesat fonduri europene de aproape 900.000 de euro pentru a reabilita scoli afectate de inundatii in 2005, folosind insa acte false pentru a dovedi ca era nevoie de reabilitare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Victor Ponta, #Ponta Nicolescu, #Ponta coruptie Arges, #Ponta primari foc , #PSD
Comentarii
C
Cronos
rank 3
si ce mai asteptai?? Dati-i drumul !!! Este singura sansa sa mai ajungeti la putere!
Poza Apolitic
Apolitic
rank 5
ce gindire ,ce idei...el si cu Mazare! Bai, voi va credeti Horea ,Closca si Crisan??