Ponta: Domnul Boc nu gandeste, ci doar munceste

Luni, 21 Februarie 2011, ora 13:03
1634 citiri
Ponta: Domnul Boc nu gandeste, ci doar munceste
Foto: Antena 3

Liderul PSD Victor Ponta a apreciat, luni, ca declaratiile facute de presedintele Traian Basescu si membrii PD-L, potrivit carora Romania a iesit din criza, sunt afirmatii pentru interiorul partidului. Insa cum "domnul Boc nu gandeste, ci doar munceste", nu e de mirare.

"Declaratiile domnului Basescu, ale lui Emil Boc sau ale Elenei Udrea, ca am iesit din criza, sunt declaratii doar pentru interiorul partidului, nu sunt adevarate", a spus Victor Ponta intr-o conferinta de presa.

Pe de alta parte, Victor Ponta a precizat ca Uniunea Social Liberala se va intalni marti, la ora 11, cu reprezentantii sindicatelor si patronatelor, pentru a discuta despre modificarile pe care intentioneaza Guvernul Boc sa le aduca la Codul Muncii.

"Din pacate, este foarte greu sa urmaresti ce modificari aduce Guvernul Boc, pentru ca in fiecare zi se modifica modificarile. Speram ca, dupa discutii, sa ne lamurim in legatura cu ce va contine aceasta modificare a Codului Muncii", a continuat liderul PSD.

Udrea: PD-L poate sa anunte ca a scos Romania din criza

De asemenea, el a comentat si pe marginea anuntului facut de premierul Emil Boc, potrivit caruia, la nivelul conducerii coalitiei de guvernare, s-a propus asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe Codul Muncii.

"Nu exista niciun fel de logica si justificare pentru angajarea raspunderii Guvernului. Aceasta procedura va ramane in istoria democratica ca fiind 'procedura Boc'. Domnul Boc nu gandeste, ci doar munceste, iar dupa aceea va trebui sa vedem si in practica faptul ca procedura Boc este una gresita si incompetena", a mai spus liderul PSD.

Boc: Coalitia propune asumarea raspunderii pe Codul Muncii

Ponta a mai spus ca USL va discuta cu UDMR, "pentru a gasi o situatie constitutionala si logica, astfel incat CSM sa nu reflecte vointa PD-L".

"Vreau sa precizez ca am discutat in cadrul USL despre situatia privind CDM. Grupul PD-L din Senat a refuzat numirea unor reprezentanti ai societatii civile, CSM nu poate functiona in cvorum si orice discutie demagogica despre raportul de tara nu isi are sensul. In Senat vom incerca sa discutam cu celelalte grupuri, de fapt cu UDMR", a conchis Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Ponta iesire criza, #ponta usl codul muncii , #PSD