Ponta: Era sa pierdem sediul din Kiseleff din cauza datoriilor

Joi, 15 Iulie 2010, ora 20:13
2625 citiri
Ponta: Era sa pierdem sediul din Kiseleff din cauza datoriilor
Foto: PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a prezentat in sedinta CEx o situatie financiara a partidului, precizand ca deocamdata s-a reusit pastrarea sediului central al partidului din Kiseleff, precum si achitarea cotizatiei la Internationala Socialista si la PES,unde a fost inregistrata o restanta de 4 ani.

Ponta si-a exprimat speranta ca pana in 16 octombrie, cand va avea loc noul Consiliu National al PSD, sa fie finalizate toate problemele financiare ale partidului.

"Ne incadram cu cheltuielile numai in sumele pe care le avem, nu mai suntem pe deficit (de acum inainte, n.r.). Deficitul cronic din ultimii ani a incetat, si asta inseamna ca o mai buna administrare poate sa rezolve acest lucru. Vreau sa va anunt ca suntem la zi cu obligatiile noastre fata de PES si Internationala Socialista, si ca faptul ca in ultimii patru ani nu ne-am platit contributia este o situatie in care eu mi-am asumat impreuna cu Liviu (Dragnea, n.r.) ca nu se va mai intampla", a spus Ponta in sedinta CEx, una cu usile deschise presei, un lucru uzual de altfel in ultima vreme.

PSD era sa ramana fara sediul din Kiseleff

De asemenea, liderul PSD a amintit de faptul ca partidul era in pragul de a ramane fara sediul central al partidului din Soseaua Kiseleff.

"Avem sediul de la Kiseleff, era sa nu-l mai avem pentru ca patru ani am fost neseriosi, ca avem sediul pentru ISD, care trebuie sa fie si mai folositor partidului decat a fost pana acum si ca cel putin in perioada urmatoare o sa incercam sa nu va mai creem mari probleme cu aceasta tema (a situatiei financiare, n.r.)", a mai afirmat liderul PSD, adresandu-se colegilor sai.

La randul sau, secretarul general Liviu Dragnea, a prezentat o situatie a organizatiilor judetene care au respectat solicitarea conducerii partidului pentru a transmite la centru o cotizatie lunara pentru asigurarea functionarii partidului.

"Va rog ca ceea ce ne-am angajat, ceea ce am decis impreuna, si anume cotizatiile care trebuie sa vina de la fiecare organizatie la centru chiar sa devina practica. Sunt doar sapte judete care au achitat cotizatia lunara: Arges, Ialomita, Timis, Prahova, Hunedoara, Braila si Teleorman", a spus Dragnea.

Liderul PSD Bacau, Viorel Hrebenciuc, a completat: " Si Bacau!". "Eu pana la urma spun pe documente, in documente nu apare Bacau, dar daca dv. spuneti sigur ca...", a replicat Dragnea. "La noi nu apare niciodata in documente", a completat ironic Hrebenciuc.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Victor Ponta datorii PSD, #achita cotizatie PSD PES , #PSD