Ponta face sondaj: Cine minte mai bine, Basescu sau MRU?

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 18:00
2047 citiri
Ponta face sondaj: Cine minte mai bine, Basescu sau MRU?

Presedintele PSD, Victor Ponta, a postat pe blog un sondaj in care isi roaga cititorii sa voteze cine minte mai mult dintre presedintele Traian Basescu si premierul Mihai Razvan Ungureanu referitor la declaratiile despre numirea in functie a ultimului.

"Am o propunere pentru cititorii blogului meu, dar si pentru toti cetatenii Romaniei interesati de viata publica! Va redau mai jos transcrierea a doua declaratii facute in emisiuni de televiziune de catre Primul Ministru, respectiv Presedintele Romaniei. Deoarece evident ca cele doua afirmatii nu pot fi logic si rational adevarate exista doar trei raspunsuri posibile (din care va rog sa alegeti)", scrie, pe blog, Victor Ponta.

El da 3 variante - minte Ungureanu, minte Basescu si mint amandoi, precizand ca el a ales a doua varianta.

Ponta a pus si declaratiile lui Basescu si Ungureanu referitoare la numirea noului premier.

"18 Aprilie B1 TV - "Era o dupa-amiaza linistita, anul trecut. Si a fost un telefon. Iar in a saptea zi s-a creat lumea. A fost o discutie serioasa, au fost intalniri, a fost timp de gandire, au fost intrebari grele si din partea mea, si din partea domniei sale. A mai fost o discutie si la inceputul acestui an", a povestit Ungureanu.

"Asumarea reponsabilitatii a venit dintr-o revolta, care a venit dintr-o intrebare pe care Traian Basescu mi-a adresat-o, in urma cu ceva timp. Intrebarea era 'Nu consimti sa participi la un efort care te intereseaza si pe tine, ca om?'. In spatele raspunsului meu pozitiv, dat dlui presedinte, nu s-a ascuns un calcul", a adaugat Ungureanu.

18 Martie B1 TV - "Eu am avut supriza refuzului mandatului de premier de catre Victor Ponta, in negocierile din 6 februarie anul acesta. Victor Ponta n-a raspuns nimic, a raspuns Crin Antonescu si ala micu, cum ii spuneti, Daniel Constantin. A fost o oferta pe care i-am facut-o la consultarile de la Cotroceni. Nu a spus publicului pentru ca-i era greu sa o spuna in conditiile in care cerea anticipate. S-ar putea ca Victor Ponta sa aiba ceva pe constiinta, care inca nu poate fi spus public si din cauza asta nu a putut sa spuna 'da'.", a mai spus Traian Basescu.

"Liderii PDL au fost pentru propunerea pe care urma sa i-o fac lui Ponta. Cei care trebuiau sa stie ...stiau ca la consultari ii voi propune lui Victor Ponta functia de prim ministru. In conditiile astea, ei au fost pregatiti dinainte pentru plecare. In momentul in care stiam ca a doua zi se va produce demisia premierului Emil Boc", a spus presedintele.

"Ministrii erau pregatiti pentru varianta ca Victor Ponta sa fie premier si atunci trebuia sa anunt public ca il astept cu Guvernul", a mai spus Traian Basescu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ponta sondaj minciuni Basescu, #Ponta Ungureanu Basescu sondaj , #PSD