Ponta il ataca pe Iohannis: Nu am vazut niciodata o coloana asa mare

Duminica, 10 Aprilie 2016, ora 16:23
8319 citiri
Ponta il ataca pe Iohannis: Nu am vazut niciodata o coloana asa mare
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul premier Victor Ponta a criticat duminica felul in care presedintele Klaus Iohannis foloseste coloana oficiala pentru a se deplasa la sfarsit de sfarsit de saptamana la Sibiu.

"Eu nu inteleg de ce il huiduie oamenii pe Iohannis doar pentru ca stau blocati in trafic, din Militari pe Valea Oltului si pana in Sibiu! Dl. Iohannis le-a spus de mult ca va face "un altfel de politica"! Si se tine de cuvant, chiar face totul altfel: Am participat la multe evenimente oficiale alaturi de presedintii Romaniei (Iliescu si Basescu) si nu am vazut niciodata o coloana atat de mare; total inutila daca nu esti presedintele SUA, Rusia sau China!", a scris Ponta pe contul sau de Facebook.

Totodata, fostul premier afirma ca, din cate cunoaste "niciun presedinte (nici macar Barack Obama) nu pleaca in deplasari private (adica in weekend acasa) cu sistem identic de protectie ca la evenimentele oficiale".

"Conform legislatiei in vigoare si regulamentelor SPP, dispozitivul de protectie si coloana oficiala este identic pentru Presedinte si pentru Prim-ministru. Dupa cum stiti foarte bine, eu am mers timp de 4 ani cu o SINGURA masina de protectie alaturi de Dusterul in care ma aflam eu (nefiind asa disperat sa imi cumpar din bani publici un Mercedes blindat). Aceasta situatie de normalitate este valabila si pentru premierul Boc sau pentru premierul Ciolos, pe care nu il veti vedea blocand traficul cu 10 masini dupa el!", mai afirma Ponta.

Potrivit fostului sef al Guvernului, concluzia ar fi "sa ne bucuram cand Dl. Iohannis este in Florida (cu multi "bodyguards" platiti tot din bani publici) sau in deplasari asa zis oficiale care dureaza dublu decat timpul petrecut vreodata la birou - asa avem trafic mai bun in Bucuresti si pe Valea Oltului! Si se tine de cuvant - "un altfel de politica"!".

Victor Ponta face referire, in postarea sa, la o inregistrare video aparuta pe internet cu o coloana oficiala care blocheaza traficul pe Bulevardul Iuliu Maniu, in cartierul Militari, pentru a se deplasa.

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#Ponta ataca Iohannis, #Ponta coloana Iohannis , #PSD