Ponta: Imi pare rau ca Basescu si Boc au fost huiduiti

Joi, 01 Decembrie 2011, ora 23:24
4021 citiri
Ponta: Imi pare rau ca Basescu si Boc au fost huiduiti
Foto: Arhiva

Co-presedintele USL Victor Ponta a declarat joi seara ca ii pare rau ca presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au fost huiduiti de romani, cu ocazia evenimentelor organizate de Ziua Nationala a Romaniei, dar in acelasi timp crede ca cei doi nu ar fi trebuit sa participe la manifestatii.

"Nu cred ca a fost o surpriza pentru nimeni (ca au fost huiduiti - n.red), dar in acelasi timp e profund neplacut. Imi pare foarte rau ca au fost huiduti pentru ca mi se pare neplacut ca s-a intamplat asta de Ziua Nationala. Pe de alta parte, nu trebuia sa ii provoace pe oameni, trebuiau sa nu se prezinte. Eu daca eram in locul lui Boc nu ma duceam la Alba Iulia.

Traian Basescu a iesit, dupa ce cred ca a primit asigurari de la Gabriel Oprea ca nu se va intampla nimic, pentru ca a chemat de acasa militarii imbracati in civil ca sa asigure ordinea. Presedintele ar fi facut mai bine sa nu iasa in strada, asa cum a facut si anul trecut. De exemplu, oamenii care il huiduiau pe domnul Boc s-au simtit cumva provocati, pentru ca era si domnul Igas, care vorbeste urat de politistii care ii tineau pe oamenii sa nu vina peste ei", a declarat liderul social democrat la Antena 3.

Totodata, Victor Ponta s-a aratat scandalizat de faptul ca un cetatean i-a sarutat mana lui Traian Basescu.

Ziua Nationala - Romanii s-au batut pe fasole, Basescu si Boc, huiduiti

"Parca sunt din ce ce in mai putini cei care se bucura de Ziua Nationala. Romanii par mai incrancenati, am observat o radicalizare a oamenilor, care nu este un semn bun. Cat despre vizita lui Basescu la primaria sectorului 2 mi se pare.... sa infometezi un om dupa care sa iti pupe mana?!?... - cred ca asta este emblema a ce se intampla azi in Romania. Sa ii pupe mana - ca un stapan de sclavi, ca un vechil pe mosie? Cand vad asa ceva nu sunt mandru pe Romania. Mana o pupi parintilor si doamnelor, cand e cazul", a mai spus presedintele PSD.

Liderii USL sunt dispusi sa se sacrifice pentru binele Romaniei

Victor Ponta a mai spus ca a vazut ca cei care i-au huiduit pe actualii conducatori sunt nemultumiti de ce se intampla, de aceea USL vine cu alternative si le spune ca sunt gata sa isi ia angajamente serioase fata de ei.

"Cei care i-au huiduit pe conducatori sunt nemultumiti. Acum venim sa le spunem romanilor ce ne propunem noi sa facem, pentru ca a-i critica pe cei de la Putere in acest moment e inutil. Angajamentele pe care noi ni le-am luat in scris, ni le-am asumat, le arata celor care ne voteaza ca nu vom trece in barca lui Basescu. Noi le vom spune oamenilor adevarul, de exemplu nu vom iesi din criza in 2013. Noi nu vom promite mai mult decat putem sa facem si nu vom fi ca cei de la PDL, sa facem numiri politice in toate functiile, iar Educatia si Sanatatea sunt prioritati. Ati intrebat de ce sacrificii facem noi pentru tara?

De exemplu, ieri (miercuri - n.red,) a fost Sfantul Andrei si la Cluj eram doi lideri politici ai caror copii isi serbau ziua onomastica. Daniel Constantin are o fata Andreea si eu pe baiatul meu Andrei. In loc sa stam acasa cu copiii de ziua lor am preferat sa facem o actiune politica cu convigerea ca acest sacrificiu merita, ca ei sa aiba un viitor in Romania", a mai declarat liderul social democrat.

Pe o scara de la 1 - 10 unitatea USL e la 11

Victor Ponta a dat asigurari ca Uniunea Social Liberala nu se va destrama in curand, ci va tine si dupa alegerile din 2012.

"Pe o scara de la 1 la 10 unitatea USL e la 11. Mi-am luat angajamentul absolut ca o sa raman alaturi de Crin Antonescu si Daniel Constantin, nu doar dupa ce USL ajunge la putere, ci si dupa aceea. Asa ne-a condus Basescu pana acum - divide et impera, dar de aceasta data nu se va intampla asa. Intr-un fel "suntem condamnati" (cei din USL - n.red.) sa fim impreuna", a fost raspunsul pe care l-a dat Victor Ponta la anuntul pe care l-a facut Sebastian Lazaroiu care spunea ca cel mai probabil in 2013 Romania va fi condusa de o alianta PDL - PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#Victor Ponta PSD, #Emil Boc Traian Basescu, #victor ponta 1 decembrie , #PSD