Ponta: Ma declar invins de domnisoara care a pozat in Playboy (Video)

Luni, 07 Martie 2011, ora 14:21
4157 citiri
Ponta: Ma declar invins de domnisoara care a pozat in Playboy (Video)
Foto: Antena 3

Liderul PSD Victor Ponta s-a declarat luni "invins" de tanara social-democrata care a pozat in Playboy si a precizat ca excluderea acesteia nu este problema presedintelui partidului, adaugand ca, personal, "nu este un apostol al noii moralitati si fiecare poate sa faca ce vrea, daca respecta legile".

"Un subiect mai important decat Codul Muncii, decat deplasarea lui Traian Basescu, a fost cu domnisoara de la PSD care a pozat in Playboy. Anunt ca ma declar invins de domnisoara respectiva, nu am spus nimic si am vazut ca toate energiile proletcultiste s-au mobilizat.

Fiecare poate sa pozeze unde vrea, poate sa fie in ce partid vrea, ma declar invins, sa vorbim de lucruri serioase (...) Eu ma declar invins si nu vreau sa mai ridic niciun fel de problema de acest gen", a tinut sa precizeze Victor Ponta luni, intr-o conferinta la finalul sedintei conducerii Uniunii Social-Liberale.

Social-democratul a remarcat "cata energie libertina sau moralista exista in media romaneasca".

"Nu am nicio problema cu nimeni, poate fiecare sa faca ce vrea atata timp ctat respecta legile tarii, nu am comentat in niciun fel, nu am apucat sa zic nimic", a adaugat el.

Intrebat daca respecta tanara va fi exclusa din PSD, Ponta a replicat ca nu stie si ca regreta faptul ca a raspuns reporterului de la cotidianul central care l-a sunat la finalul saptamanii trecute pentru a-i cere sa comenteze acest subiect.

"Nu cred ca e o problema de niciun fel a presedintelui PSD. Regret ca la al patrulea apel din partea reporterului de la Gandul am fost atat de fraier si am raspuns la apel. M-am gandit ca e un incendiu acasa sau ca a cazut Guvernul, o sa am grija data viitoare sa nu mai raspund. Nu sunt nici vreun apostol al noii moralitati, fiecare poate sa faca ce vrea, atata timp cat respecta legile", a subliniat liderul PSD.

Tanara social democrata Roxana Golban (20 de ani), membra a organizatiei PSD Timis, apare intr-un pictorial in ultimul numar al revistei Playboy. Intrebat cum comenteaza aparitia intr-un pictorial nud a Roxanei Golban, membru TSD Timis, Victor Ponta a lasat duminica sa se inteleaga ca aceasta ar avea sanse mai mari in cariera politica daca s-ar inscrie in PD-L.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Victor Ponta pesedista Playboy, #Ponta apostol moralitate , #PSD