Ponta: Macovei - Preda - Voinescu sunt fascisti si farisei, Udrea e adevaratul premier

Vineri, 25 Martie 2011, ora 10:21
3633 citiri
Ponta: Macovei - Preda - Voinescu sunt fascisti si farisei, Udrea e adevaratul premier
Foto: Arhiva

Liderul PSD Victor Ponta il contrazice pe Traian Basescu si sustine ca trioul" Macovei - Preda - Voinescu nu este naiv, ci din contra, e o combinatie toxica "intre puseuri de fascism pur, de fariseism si de slugarnicie gretoasa fata de mana care ii hraneste; un fel de Trioul FFS".

De asemenea, social democratul lanseaza atacuri dure si la adresa altor democrat liberali, pe lista fiind Roberta Anastase, Raluca Turcan, Elena Udrea, Emil Boc sau Vasile Blaga. Nu il uita nici pe Sorin Blejnar despre care spune ca este inconstient, dar nicidecum naiv.

Despre grupul Macovei-Preda-Voinescu, Victor Ponta scrie pe blogul personal ca sunt oportunisti si lipsiti de scrupule.

"Au primit rapid sinecurile visate (secretar la Parlament, europarlamentari) si s-au apucat sa faca treburile murdare ale sefului, in paralel cu proslavirea desantata a acestora. Nu sunt deloc naivi sa accepte provocarea mea de dupa cazul Severin si sa-si demonstreze iubirea de integritate cerand ceva demisii la Udrea sau Anastase!

Stiu ca ar incasa rapid una peste bot si nu-si propun deloc asa ceva. Dar nu sunt naivi nici sa creada ca Basescu chiar ii aprecieaza, dimpotriva stiu foarte bine ca ii dispretuieste profund si ii foloseste cu cinism. Dar ei vor sa profite din plin de aceasta perioada trecatoare si o sa-i vedeti prinzand functii in echipa lui Boc fara sa mai faca fasoane fata de Flutur sau Falca!", scrie acesta.

Ponta sustine ca nici Emil Boc nu este atat de naiv precum pare, deoarece stie ca nu are pregatirea necesara sa ocupe functiile pe care le ocupa, iar daca pleaca "nu mai pupa nimic in urmatorii 200 de ani".

"Asa ca joaca in defensiva, se face ca ar demisiona de la Guvern, dar trage de timp cat poate, il lasa pe Basescu sa se bata cu Blaga pentru sefia partidului, ca el sa nu se certe nici cu unul nici cu altul si, in final, sa ramana cu ceva!", mai apreciaza social democratul.

De asemenea, Victor Ponta nu il crede nici pe Blaga naiv si crede ca acesta va putea sa "negocieze cu USL o Opozitie linistita in care sa rontaie grauntele stranse in vremurile astea bune". Despre presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, crede ca este lipsita de jena si scrupule.

Ponta: Udrea este adevaratul premier al Romaniei

Victor Ponta sustine ca Elena Udrea este adevaratul premier al Romaniei, de aceea se si informeaza SUA de ea.

"Udrea este adevaratul prim ministru al Romaniei, adevaratul presedinte al partidului de guvernare si cam adevaratul decident din spatele presedintelui tarii", mai scrie acesta.

Despre Raluca Turcan crede ca "e singurul personaj public care le bate detasat chiar si pe EBA sau pe Udrea la genti si pantofi scumpi".

Insa nu il scapa din vedere nici pe presedintele Traian Basescu, despre care sustine ca lupta doar din incapatanare, cand de fapt stie ca este un "om terminat".

"Ma rog, sa inchei cu Marele Naiv - Basescu. Credeti ca e naiv si nu stie ca 7 ani ai lui de mandat sunt doar un lant nesfarsit de esecuri si nerealizari? Stie. Credeti ca nu stie ca orice ar face nu mai poate scoate PD-L-ul sau macar pe dna. Udrea din prapastie, ca sa nu mai vorbim de biata Romanie?

Stie. Ca el este un om terminat, nu doar politic si ca va ramane in istorie mult mai jos chiar decat Ceausescu? Eu cred ca stie toate astea, dar, din pacate, nu-i mai pasa. Lupta doar din incapatanare si din dorinta de a face cat rau mai poate inainte sa paraseasca rusinos scena!", conchide acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#Victor Ponta atac Basescu, #atac Voinescu Macovei Preda , #PSD
Comentarii
Poza nightmare
nightmare
rank 5
Tontilica ,ai cosmaruri cu Basescu !!!!.....esti clona lui Base ,bre???!!...te apuci si ataci pe toata lumea ,fiindca nu stii urmatoarea miscare a lui Basescu....)))))...si atunci esti precaut ,zici tu ....tie frica de Macovei ,mey ....rau de tot !!!!