Ponta: Mircea Andrei va ajunge la inchisoare

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 16:29
3243 citiri
Ponta: Mircea Andrei va ajunge la inchisoare
Foto: Realitatea TV

Victor Ponta a spus miercuri la Pitesti ca senatorul PD-L Mircea Andrei va ajunge la inchisoare, deoarece sunt probe privind activitatea sa de "crima organizata", iar un alt motiv pentru care va avea aceasta soarta este ca va esua in misiunea de a distruge filiala PSD Arges.

Ponta a amintit despre intentiile senatorului PD-L de a-si folosi pozitia din Senat pentru a demara afaceri cu niste rusi "controversati". "S-au prezentat documente oficiale de la Senatul Romaniei - le-a prezentat colegul nostru, Titus Corlatean - din care reiese ca dl Mircea Andrei se folosea de calitatea de senator pentru a intra in relatii de afaceri cu niste afaceristi extrem de dubiosi din Rusia. S-au prezentat documente din care reiesea relatia foarte stransa dintre dl Mircea Andrei si Sorin Ovidiu Vintu. Apropos, foarte ciudat, nu? Ca parca Vintu era mogulul acela rau cu care se bateau Basescu si Udrea... ", a acuzat social-democratul.

"Experimentul Arges al PD-L este cel mai brutal experiment. In toata tara ne confruntam cu metodele PD-L-ului, dar la Arges a fost cel mai brutal. Un om dispus la orice, Mircea Andrei, caruia i s-a spus: daca nu distrugi PSD-ul la Arges, vei ajunge tu in inchisoare. Va spun ca este cel mai brutal experiment si pentru noi este esential sa nu cedam in fata acestui tip de brutalitate. A fost, de altfel, trimis din Dambovita, nu? A fost trimis cu un scop foarte clar si cu amenintari foarte clare", a continuat Ponta.

Seful PSD a fost intrebat cu ce ar fi putut fi amenintat pedelistul ca ajunge in inchisoare, Ponta sustinand ca sunt dovezi ca acesta desfasoara activitati de crima organizata.

"Sunt multe alte lucruri pe care dvs, presa, nu le-ati prezentat. In afara de ce v-am spus cu documentele cu firmele rusesti, in afara de Sorin Ovidiu Vintu, la institutiile statului sunt si alte probe privind activitatea infractionala de crima organizata a dlui Mircea Andrei. Si atunci, i s-a spus foarte clar: ori distrugi Opozitia din Arges, ori, daca nu, iti lasam dosarele si ajungi in inchisoare. Asta apropos de bolsevici. Cred ca dl Basescu, prin Mircea Andrei si prin asemenea metode, se apropie foarte tare de bolsevici", a mai spus presedintele PSD.

"Mircea Andrei va ajunge acolo unde i-a spus si Basescu ca va ajunge daca nu distruge PSD la Arges. Adica la inchisoare", a conchis Ponta.

Mircea Andrei: Ponta sa faca dovada implicarii mele in crima organizata, el duce o politica de gaga

Drept replica, Mircea Andrei a declarat ca Ponta "trebuie sa faca dovada" ca el este implicat in crima organizata, sustinand, in acest sens, ca presedintele PSD face "o politica de gaga".

"Cu o politica de gaga, Victor Ponta si PSD vor ajunge pe centura politicii. In ceea ce priveste afirmatiile lui Ponta, el trebuie sa faca dovada lor", a sustinut Mircea Andrei, intrebat despre declaratiile presedintelui PSD referitoare la implicarea sa in activitati de crima organizata.

Senatorul PD-L a mai spus ca USL nu-si gaseste locul in Opozitie si de aceea liderii acestei Uniuni "vorbesc ca babele in targ". "Si totusi, exista un adevar in ceea ce a spus Ponta, voi schimba culoarea politica in judetul Arges, PSD va deveni istorie (n.r. -in acest judet)", a mai afirmat democrat-liberalul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Victor Ponta Mircea Andrei, #Victor Ponta PSD , #PSD
Comentarii
Poza Berceanu_Umbrarescu_Basescu
Berceanu_Umbrarescu_Basescu
rank 1
Poza basil
basil
rank 5
Cel mai brutal experiment de dupa 90 asupra ramanilor a fost facut de tatul tau, bolsevicul Iliescu.