Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta se arata impotriva proiectului Rosia Montana

Joi, 11 Martie 2010, ora 16:29
707 citiri
Ponta se arata impotriva proiectului Rosia Montana

Liderul PSD, Victor Ponta, le-a transmis joi colegilor, cu ocazia Consiliului National, ca in viitorul apropiat se va "lupta" pentru reducerea TVA-ului la produsele alimentare, dar si impotriva cresterii in general a acestei taxe.

"Pe viitor va trebui sa reducem TVA-ul la produsele alimentare, sa ne luptam sa avem un program european care sa le ofere elevilor in pauza de masa fructe, productie autohtona", a declarat acesta.

Victor Ponta a subliniat faptul ca reclamele de promovare ale Romaniei difuzate pe Euronews nu au efectul scontat.

"Colegii nostri europarlamentari au organizat saptamana trecuta la Bruxelle o expozitie pentru ciobanii romani. Mai multi au fost din zona Sibiului. Nu am vazut niciodata atatia europeni care sa plece in birouri cu produse romanesti", a mentionat liderul PSD.

Victor Ponta sustine ca cresterea TVA-ului va mari prapastia intre categoriile sociale.

"De asemenea, cred ca este timpul sa vorbim de impozitarea veniturilor extravagante din alte domenii. Mai vreau sa reusim sa avem finantare pe proiecte, nu pe culoare politica", a mai spus Ponta.

La Rosia Montana trebuie sa se traiasca decent, dar nu cu pretul sanatatii

Presedintele PSD a declarat tot joi ca partidul trebuie sa lupte pentru un trai decent pentru locuitorii din Rosia Montana, dar nu cu pretul sanatatii oamenilor, al distrugerii muntilor si raurilor, si nici cu pretul "miliardelor pe care ministrul Adriean Videanu le vede deja in fata", potrivit NewsIn.

"La Rosia Montana vreau sa ne luptam sa existe locuri de munca si un trai decent pentru oamenii de acolo, dar nu cu pretul sanatatii si al naturii, si nici macar cu pretul miliardelor pe care domnul Videanu le vede deja in fata.

Vreau sa cred ca colegii nostri din zona aceea ne vor spune ce putem sa facem pentru ca oamenii sa nu se mai simta exclusi din societate si sa vada ca singura lor speranta este cineva care vine si le da bani ca sa le poata distruge muntii sau raurile", a declarat Victor Ponta la sedinta Consiliului National de joi.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Victor Ponta consiliu PSD, #lupta reducere TVA , #PSD