Ponta despre Cartarescu si Mihaies: Sunt ca propagandistii nazisti

Miercuri, 03 Noiembrie 2010, ora 11:46
5173 citiri
Ponta despre Cartarescu si Mihaies: Sunt ca propagandistii nazisti

Liderul social democrat, Victor Ponta, ii compara pe Mircea Mihaies si Mircea Cartarescu cu propagandistii nazisti Alfred Rosenberg si Josef Goebbels si le transmite ca nu se lasa intimidat de atacul pe care l-au lansat la adresa lui si va continua sa fie solidar cu romanii.

Mircea Cartarescu a scris, intr-un recent articol, ca liderul social democrat este "copil batran, un produs nesarat al nomenclaturismului la a treia generatie si inconjurat de huligani".

Si Mircea Mihaies l-a atacat si a sustinut ca Victor Ponta este un "amestec infantil de bolsevism cu breton; caracterizat de conceptul politic definitoriu - tradarea; care a murdarit cu bacilul mogulizarii blazonul ferfenita".

Ce a declansat aceasta ura?

In urma acestor articole, liderul social democrat se intreaba "ce anume a declansat aceasta ura evident de sorginte si de exprimare nazista"?

"Merit eu atata atentie din partea intelectualilor Fuhrerului? Nu trag cu arme nucleare intr-un biet soarece? Raspunsul este DA, se pare ca merit acest efort conjugat", scrie Victor Ponta pe blogul personal.

Liderul social democrat reitereaza ideea ca este atacat de "intelectualii lui Basescu" din cauza ca "este un pericol aproape mortal pentru ca nu am avut nicio legatura cu sistemul comunist".

"Sunt un pericol mortal pentru ca nu vreu sa cad la pace, pentru ca DNA nu poate sa-mi gaseasca nimic in trecut, pentru ca nu am vorbit la telefon cu mogulii pe care ii diabolizeaza Basescu; pentru ca nu i-am cerut si nici nu o sa-i cer niciodata nimic; pentru ca am citit "Levantul", dar si pt ca ii admir enorm pe Gandhi si pe Mandela; pentru ca nu ma are la mana cu nimic si pentru ca am tot ce-mi trebuie sa duc o lupta dura si de durata (mai ales timp)", mai noteaza acesta.

Victor Ponta mai atrage atentia ca "ceea ce a scos din minti intregul sistem a fost faptul ca a fost in strada cu oamenii, ca a fost solidar cu ei, ca l-au primit alaturi de ei, ca l-au aplaudat si nu l-au linsat cum cerea democratic domnul Cartarescu".

"Oamenii aceia si-au pus speranta in mine...si sunt hotarat sa merg pe drumul lung al solidaritatii. Iar cu propagandistii nazisti ai zilelor noastre, cu slugile zeloase, cu ucigasii care fac pe naivii, cu fetele de la Base-jugend ajunse sefe de Parlament si, bineinteles cu Fuhrerul lor - ca sa folosesc o sintagma de data asta comunista - "la lada de gunoi a istoriei!", conchide acesta.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Victor Ponta intelectuali Basescu, #Cartarescu Mihaies propagandisti nazisti , #stiri Victor Ponta
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
"Liderul social democrat, Victor Ponta, ii compara pe Mircea Mihaies si Mircea Cartarescu cu propagandistii nazisti Alfred Rosenberg si Josef Goebbels"
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
Mirarea lui Ponta este gratuita atunci cind replica bosevicilor este reflexa si acuza de facism pe oricine devine incomod , cu atit mai mult cu cit romanii nu i-au dat nicio dovada de atasament..