Ponta, despre "hotul prins Blejnar si negustorul cinstit Basescu"

Vineri, 11 Februarie 2011, ora 16:36
16577 citiri
Ponta, despre "hotul prins Blejnar si negustorul cinstit Basescu"

Copresedintele USL, Victor Ponta, raspunde acuzatiilor sefului ANAF, Sorin Blejnar, care il acuza ca ar fi primit sponsorizare de la o firma pe care nu a declarat-o, si sustine ca acesta este protejatul PD-L.

Ponta mai sustine ca seful ANAF este "pusculita cu bani a Partidului, unde se strang spagile de la vami, de la rambursarile de TVA, importurile ilegale de fructe, legume, flori, tigari, alcool, produse petroliere si este faimos printre colegii sai pentru faptul ca 'produce' si 5 milioane de euro pe luna".

"Acest 'nebun' ( Sorin Blejnar n.red.) este acum prins la inghesuiala in special din cauza francezilor si nemtilor care l-au atacat pe 'Rege' cu coruptia si crima organizata. Dupa ce a tipat ca Ceausescu cu 'agenturili straine', regele Base a trebuit sa cedeze ceva pioni de la Vama si Politia de frontiera, ba chiar si un 'nebun' de la Directia Generala a Vamilor (care oricum era al lui Blaga - atata paguba!)", sustine Victor Ponta pe blogul personal.

Victor Ponta "garanteaza ca atunci cand Blejnar va fi arestat va avea imediat un atac puternic de BASESCITA acuta, luand in considerare ca deja prezinta simptome".

"In primul rand, Blejnar cel care munceste 14 ore pe zi (zice el, nu eu) are o pasiune - sa intre in direct la emisiunile TV, sa minta ca a fost sunat desi dupa zice ca vorbeste pe banii lui, si sa se certe cu mogulii, moderatorii, opozitia, analistii etc. Al doilea simptom - omul vorbea dintr-o carciuma;...3. Nu raspunde nici mort la ce il intrebi;..4. Daca totusi raspunde, o face cu ceva total aiurea, dar oricum cu un aer de santaj;...

5. Cand chiar vede ca nu scapa de intrebari incomode, devine mitocan si ii ataca pe moderatori;...6. Simptomul clasic de basescita - minte cu o nerusinare care aproape paralizeaza;... 7. Un alt semn tipic este iresponsabilitatea;... 8. In fine, Blejnar ca si toti ciracii lui Basescu, ne crede prosti pe toti", mai scrie presedintele PSD.

Dupa ce Blejnar l-a acuzat ar fi obtinut o serie de sponsorizari din partea unei societati pe care nu le-a declarat, Ponta sustine ca a inchiriat masina de raliu, deci nu e vorba de sponsorizare.

"Edi (pilotul si coechipierul meu) a platit suma de 16.325 de ron fara TVA (cam 4.000 de euro, nu 100.000 de mii) drept inchiriere a masinii cu care am participat la Raliul Iasiului anul trecut; deci care sponsorizare de la Colina Motors din moment ce am platit?", mai precizeaza liderul social democrat.

In urma acestui conflict, Victor Ponta sustine ca "ii este scarba de blejnarii astia".

"Mi-e scarba de blejnarii astia dar sa nu uitam cine i-a modelat in acest fel, dupa chipul si asemanarea sa! Iar de zecile de 'pioni' care acum dorm in puscarie mi-ar fi mila, dar ma tot intreb cand o sa aiba curaj sa spuna tot, sa-i arate cu degetul pe blejnarii care le luau 'taxa' si la numire, si la prelungirea numirii, si la alegeri si dupa, si in fiecare zi! Altfel cred ca-si merita soarta!", conchide Ponta.

Blejnar: Pe Internet scrie ca Ponta a avut sponsorizari nedeclarate; Ponta: Blejnar e prost

Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat joi seara ca liderul PSD, Victor Ponta, ar fi obtinut o serie de sponsorizari din partea unei societati pe care nu le-a declarat, precizand ca ar fi aflat acest lucru de pe Internet, la randul sau social-democratul replicandu-i ca "vorbeste prostii".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Victor Ponta Sorin Blejnar, #simptome basescita coruptie , #stiri Victor Ponta