Ponta, huiduit copios la meciul Simonei Halep: ce spune cel care a provocat incidentul

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 10:13
7027 citiri
Ponta, huiduit copios la meciul Simonei Halep: ce spune cel care a provocat incidentul

Premierul Victor Ponta a fost huiduit copios la finala turneului de la Bucuresti, in momentul in care numele sau a fost pronuntat de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

Oficialul FRT a facut anumite precizari, in incercarea de a explica motivul pentru care i-a multumit public lui Victor Ponta la finalul meciului Simona Halep - Roberta Vinci.

"I-am multumit premierului Victor Ponta pentru ca fara sustinerea Guvernului, nu am fi avut aceasta competitie! Asa cum am incercat sa prezint si la festivitatea de premiere, pentru organizarea acestui turneu, a fost nevoie de un raspuns de pe o zi pe alta. Am fost sunat de proprietarul licentei (Jeno Marky), care mi-a propus sa preluam acest turneu. Mi-a cerut un raspuns intr-o saptamana. O saptamana este foarte putin pentru a putea strange banii. Nu eram siguri ca vom putea mobiliza suficient de repede partenerii, sponsorii, pentru a-i putea da raspunsul proprietarului in timpul solicitat si pentru a asigura banii de start ai competitiei", a spus Cosac pentru ProSport.

Totodata, Cosac a declarat ca nu intelege de ce toti politicienii au o imagine negativa.

"Au fost 100 de insi care au o problema cu politica, care cred ca daca se implica Guvernul si Ministerul Tineretului si Sportului este o greseala... 100 sau 1.000 de oameni din tribuna au o problema cu un om politic... Din pacate, se pare ca toti politicienii sunt interpretati poate gresit si toti sunt tratati in acelasi mod... Sa ne amintim ca si doamna Udrea a primit acelasi tip de reactie (n. la gala de box "Campion pentru Romania", organizata pentru meciul de aparare a titlului mondial a lui Lucian Bute). Nici nu pot remedia aceasta situatie, dar de fapt, nici nu este problema noastra. Dumneavoastra ce ati fi preferat pana la urma - sa aveti o problema cu acesti fani, sau sa nu avem deloc acest turneu?", a completat Cosac.

Intrebat daca i-ar multumi din nou lui Ponta, Cosac a precizat ca nu si-ar schimba discursul.

"Eu cred ca este un lucru pozitiv faptul ca exista interes din partea politicului pentru sport. Eu nu fac politica si nici nu doresc sa ma implic in politica... dar mi-as dori, sincer, ca sportul din Romania sa poata fi sustinut ca atare si ca Guvernul si Ministerul Tineretului si Sportului sa se implice cat mai mult, astfel incat din ce in ce mai multe federatii sa se poata lauda ca au organizat o astfel de competitie, asa cum am avut noi, la tenis. Nu, nu mi-as schimba discursul, nu cred ca am de ce. Am putut organiza acest turneu doar cu ajutorul primului ministru, aceasta este realitatea", a conchis Cosac.

Ponta, huiduit la scena deschisa dupa meciul Simonei Halep

Presedintele FRT i-a multumit la ceremonia de premiere lui Victor Ponta, insa a fost intrerupt rapid de spectatorii prezenti la Arenele BNR, care au inceput sa huiduie copios momentul.

Simona Halep a castigat turneul de la Bucuresti dupa ce a invins-o pe Roberta Vinci.

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#George Cosac Victor Ponta, #Victor Ponta huiduit Simona Halep , #stiri Victor Ponta