Ponta nu se sperie de Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 21:00
3789 citiri
Ponta nu se sperie de Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata, la Brasov, daca crede ca Traian Basescu are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul Microsoft, seful Guvernului raspunzand: "Presedintele nu mai are de mult informatii serioase" si adaugand ca nu se simte amenintat.

Intrebat in legatura cu acuzatiile aduse de seful statului la adresa sa in dosarul Microsoft, premierul Ponta a spus ca s-a obisnuit cu acuzatiile din partea lui Traian Basescu si ca el considera important sa vorbeasca despre ce va face daca va fi ales presedinte.

"De ce nu m-a acuzat pana acum Traian Basescu, mai e ceva? (...) Am invatat de la domnul Basescu ce sa nu fac daca ajung presedinte", a spus Ponta.

De asemenea, intrebat daca crede ca seful statului are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul "Microsoft", Ponta a raspuns: "Cred ca presedintele nu mai are de mult informatii serioase".

Chestionat daca se simte amenintat, premierul a raspuns negativ, adaugand: "Cum sa ma ameninte pe mine Basescu?"

Presedintele Traian Basescu a anuntat, vineri, ca a cerut MJ si l-a informat pe procurorul general in legatura cu solicitarea facuta de incepere a urmaririi penale fata de fostii ministri Adriana Ticau, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Daniel Funeriu in dosarul Microsoft.

"Vreau sa fac urmatoarea precizare: acesti oameni nu au nicio calitate in acest moment. Doar in urma continuarii anchetei procurorii pot sa le dea o calitate sau alta, pot sa ii scoata de sub urmarire penala.

Altfel spus, in acest moment niciunul din cei cinci nu are nicio calitate; este exact formularea pe care a folosit-o DNA atunci cand a fost vorba de domnul Victor Ponta. Deci sunt egali ca si situatie.

Ei nu au fost trimisi cu nicio calitate. Calitatea pe care le-o vor da eventual procurorii este ulterioara solicitarii mele de incepere a urmaririi penale. Deci nu au nicio calitate, sunt egali cu Victor Ponta in acest moment. Ramane de vazut daca li se vor mentine calitatile celor cinci la fel ca a lui Victor Ponta sau Victor Ponta va dobandi vreo alta calitate mai tarziu.

Deci din punctul meu de vedere ancheta poate sa continue si cred ca orice intarziere a Parlamentului este daunatoare pentru credibilitatea Parlamentului Romaniei", a spus Basescu.

P

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Ponta declaratii Basescu, #Ponta dosar Microsoft, #dosar Microsoft ministri , #stiri Victor Ponta