Ponta pregateste terenul: E important ca oamenii ma sustin la prezidentiale

Joi, 03 Iunie 2010, ora 20:18
1865 citiri
Ponta pregateste terenul: E important ca oamenii ma sustin la prezidentiale
Foto: www.sutu.ro

Partidul Social Democrat l-a propus deja pe Victor Ponta drept candidat pentru alegerile prezidentiale din 2014, insa acesta s-a aratat rezervat si a lasat de inteles ca nu s-a luat nicio decizie in acest sens.

In schimb, facand aluzie la vizita lui Mircea Geoana la afaceristul Sorin Ovidiu Vintu, Ponta a glumit ca, daca se va ajunge in acel punt, intre cele doua tururi de scrutin nu va merge la nimeni in vizita, anunta Antena 3.

Liderul reales al PDS Gorj, Florin Carciumaru, a declarat joi in plenul Conferintei Judetene a filialei ca isi doreste ca in 2014 sa fie presedintele filialei care il va suspenda pe Ponta din partid datorita calitatii acestuia de presedinte al Romaniei.

"M-as bucura din suflet ca in 2014 sa ne intalnim in aceeasi sala si sa pot sa-l am langa mine pe presedintele Victor Ponta, presedinte al Romaniei, iar organizatia de la Gorj sa-l suspende din partid datorita dobandirii calitatii de presedinte al Romaniei", a precizat Carciumaru.

In replica Victor Ponta a promis ca intre cele doua tururi de alegeri din 2014 nu isi va bate joc de munca depusa de colegii sai.

"In 2014, intre cele doua tururi de scrutin, n-o sa ma duc la nimeni in vizita. O sa stau aici, la Targu Jiu, in casa Ganescu (fosta casa de protocol a PCR, renovata de Consiliul Judetean Gorj in 2003, condus in acea perioada de Nicolae Mischie, n.r.)", a mentionat Ponta.

Victor Ponta a explicat ulterior ca nu a fost luata inca vreo decizie in privinta candidaturii sale la presedintia Romaniei in 2014.

"Aici sunt intre ai mei, ei m-au sustinut in toate functiile. Mai e asa de mult pana in 2014, dar e important ca oamenii ma sustin. Promisiunea despre ce voi face intre cele doua tururi a fost o figura de stil. Am vrut sa le promit, de fapt ca, niciodata, munca lor din teritoriu nu o s-o stric eu la Bucuresti, iar asta e valabila pentru toate organizatiile din tara", a mentionat Ponta.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Victor Ponta candidat prezidentiale, #candidat prezidentiale 2014 PSD , #stiri Victor Ponta
Comentarii
Poza icbratianu
icbratianu
rank 5
Daca ve-ti face si alceva dacat Bla bla si veti acoperi cu medalii ,,kilionarii" vostri...
Poza Flying_Dutchman
Flying_Dutchman
rank 1