Ponta: Viitorul presedinte al Romaniei trebuie sa fie un social-democrat

Vineri, 04 Iunie 2010, ora 22:55
1596 citiri
Ponta: Viitorul presedinte al Romaniei trebuie sa fie un social-democrat

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca el crede ca viitorul presedinte al Romaniei trebuie sa fie un social-democrat, afirmand insa ca spre deosebire de alti lideri nu il preocupa sa fie el in aceasta pozitie.

"Daca ramanem in dispute interne nu o sa fim suficient de competitivi in 2012, iar in 2012, nu va ascund, vreau ca PSD sa castige alegerile, si locale si generale, si sa formeze un guvern social-democrat", a spus Ponta, adaugand ca isi doreste ca si viitorul presedinte al tarii sa fie social-democrat, relateaza Mediafax.

Liderul PSD a precizat ca nu trebuie neaparat ca acel viitor presedinte sa fie el. "Cred ca viitorul presedinte al Romaniei trebuie sa fie un social-democrat. Nu neaparat eu, dar trebuie sa fie un social-democrat, pentru ca ne vom afla dupa zece ani de politica de dreapta, care in orice tara sleieste atat de tare tara si poporul incat este nevoie de un presedinte de stanga. Asa e roata politica a istoriei si este normal lucrul asta. Ma preocupa sa fie un presedinte social-democrat, dar spre deosebire de alti lideri nu ma preocupa sa fiu neaparat eu", a afirmat Ponta.

Victor Ponta a aratat ca, in ultimii 20 de ani, tot timpul la alegeri i s-a oferit electoratului o alianta contra cuiva, dar este cazul ca PSD sa vina cu un proiect propriu.

"Tot timpul a fost o alianta contra cuiva - contra lui Ion Iliescu, contra CDR. Alianta Iohannis, in care am crezut, a fost contra lui Traian Basescu. Traian Basescu, din fericire pentru Romania, va iesi de pe scena politica. E obligatia PSD sa nu mai vina cu un proiect contra cuiva. Are obligatia unui proiect propriu", a conchis Ponta.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Victor Ponta presedinte Romania, #Ponta presedinte social democrat , #stiri Victor Ponta
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
dupa ce PDL va fi scos castanele din focul recesiunii cu erodarea increderii electoratului, Ponta doreste revenirea PSD la guvernare pt continuarea jafului Bombonel-Vanghele-Ilici-Mazare-Oprisan-Ponta-Vacaroiu etc...adica cei ce au dat gaurile de miliarde