Victor Ponta: Cine e Traian Basescu asta?

Marti, 23 August 2011, ora 13:05
2677 citiri
Victor Ponta: Cine e Traian Basescu asta?
Foto: Arhiva

Liderul social democrat, Victor Ponta, a declarat marti ca declaratiile presedintelui la adresa lui arata ca Traian Basescu este un sef de stat iresponsabil.

"Cine este Basescu asta? Este un iresponsabil, iar noi, USL, vom munci douazeci de ani ca sa reparam tot ce a furat el", a spus Ponta pentru Mediafax.

Ulterior, social-democratul a raspuns totusi, la televiziunile de stiri, la intrebarea lui Traian Basescu, care nu stia cine sunt Ponta si Antonescu. "O sa raspund nu pentru Traian Basescu, ci le spun privitorilor: Ponta si Antonescu sunt cei care ii vor scapa de Basescu", a spus liderul PSD, la Antena 3.

Intrebat apoi la Realitatea TV ce se va intampla daca Basescu va refuza intr-adevar sa numeasca un premier de la USL daca alianta va castiga alegerile parlamentare, asa cum a reiterat luni seara seful statului, Ponta a raspuns:

Presedintele i-a criticat luni seara pe liderii Opozitiei pentru faptul ca ori de cate ori inregistreaza un esec politic la alegeri sustin ca acestea au fost fraudate. "O sa-l suspendam, o sa-l demitam, si pentru Romania va fi mai bine. Basescu e un mincinos si un las. La cat e de mincinos si las, Basescu va numi premierul de la USL. Tine prea mult la scaunul lui".

Basescu: USL este si va fi un esec electoral

Despre Victor Ponta Traian Basescu a afirmat ca este atat de imatur incat o sa isi impinga partidul la 20 de ani de Opozitie, in replica la insinuarile liderului social-democrat cu privire la o sponsorizare in timpul campaniei prezidentiale de catre compania Gabriel Resources.

"Omul acesta este atat de imatur ca mi-e si jena sa va raspund, o sa ajung sa intreb cine e Ponta? Pana sa ajunga la maturitatea necesara unui presedinte de partid, isi va impinge partidul la 20 de ani de Opozitie. Atata il duce capul. Eu nu am avut nicio legatura cu Gabriel Resources, dar el sa se gandeasca daca nu stie ceva despre campania lui Mircea Geoana. Poate ca stie sigur ca GR a finantat pe cineva, pe mine nu, si am fost doar doi candidati in turul doi la prezidentiale", a replicat seful statului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Victor Ponta Traian Basescu, #atac Ponta Traian Basescu , #stiri Victor Ponta