Victor Ponta, la un meci caritabil de baschet organizat de Antena3

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 16:24
4073 citiri
Victor Ponta, la un meci caritabil de baschet organizat de Antena3
Foto: Antena 3

Prim-ministrul Victor Ponta joaca intr-un meci demonstrativ de baschet organizat de jurnalistii Antenei 3, Mircea Badea si Victor Ciutacu, sambata dupa-amiaza, la care participa si mai multi ministri ai Guvernului Ponta, printre care ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, si ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu.

Victor Ponta a venit insotit la meci de familia sa, partida fiind numita "Confruntarea Greilor".

Mai multi ministri se intalnesc cu delegatia FMI

In acelasi timp, mai multi ministri se intalnesc cu reprezentantii delegatiei FMI in Romania. Intalnirea are loc la sediul Ministerului Economiei. Ministrul Societatii Informationale si Comunicatiilor Dan Nica, le-a spus jurnalistilor ca la intalnire participa membri ai Guvernului care pastroresc ministere economice.

Meciul demonstrativ a inceput la ora 16.00, alaturi de Badea, Ciutacu si Ponta intrand pe teren si cativa liceeni. Arbitru este antrenorul de gimnastica Octavian Belu, iar cateva foste glorii ale sportului romanesc au luat loc in tribune.

"Inca respir, dar ma bucur foarte tare ca ideea copiilor de la licee, preluata de Badea si Ciutacu, a avut succes. Ideea a fost frumoasa, oamenii vin si la idei frumoase", a spus Victor Ponta, dupa ce a fost schimbat.

Intrebat ce nota merita pentru prestatia sa, premierul a raspuns: "Nu, asta o s-o dea publicul, Andrei si Irina (copiii sai - n.red.) imi dau nota mare". Fiul sau, Andrei, a spus ca seful Executivului a fost "prea bun" in meciul de baschet.

Partida este una in urma careia se doreste strangerea de fonduri. Banii obtinuti de pe urma vanzarii de bilete si a donatiilor vor fi folositi pentru sustinerea proiectelor de responsabilitate civica ale liceenilor din Bucuresti.

Meciul de baschet are loc la Sala Polivalenta a Clubului Rapid, din Calea Giulesti.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Victor Ponta meci baschet, #Ponta meci demonstrativ baschet, #Ciutacu Badea meci baschet, #Ponta baschet ministri FMI , #stiri Victor Ponta
Comentarii
Poza SC USL Felix SRL
SC USL Felix SRL
rank 1
Teribilă adunătură! Unde ești tu Țepeș, Doamne? Ca punând mâna pe ei