Ponta: Daca Basescu e comandant cum a fost presedinte, nu ii dau brevetul

Vineri, 16 August 2013, ora 12:03
3009 citiri
Ponta: Daca Basescu e comandant cum a fost presedinte, nu ii dau brevetul
Foto: TVR

Premierul Victor Ponta a declarat ca, daca va mai fi ministru, o sa-l testeze personal pe presedintele Traian Basescu pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava si, daca in calitate de comandant va avea acelasi comportament pe l-a avut ca presedinte, nu ii va da brevetul.

"Avand in vedere manifestarile din ultima perioada ale lui Basescu, care dau semne de lipsa de echilibru, daca mai sunt eu ministru, o sa il chem personal sa il testez.

Daca se comporta ca si comandant cum s-a comportat ca presedinte nu ii dau brevetul, ca da foc la nava cum a facut la Rouen (portul Rouen -n.red.). Basescu nici nu mai are ce nava sa conduca, pentru ca le-a vandut", a declarat Victor Ponta in cadrul unei conferinte de presa.

Zi cu emotii pentru Traian Basescu: Da test pe un simulator de navigatie

Traian Basescu a sustinut vineri dimineata, la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), o testare pe un simulator de navigatie, in cadrul cursului de reconfirmare a brevetului de comandant de nava.

Seful statului are nevoie de reinnoirea brevetului de comandant pentru a se putea afla la comanda unui vapor. Pentru a putea naviga, presedintele trebuie sa faca si cursuri IMO, de perfectionare.

Basescu, la examenul de comandant de nava: Tara este mult mai greu de condus (Video)

Potrivit directorului CERONAV, Ovidiu Cupsa, presedintele a solicitat un program personal de urgenta pentru cursurile de reconfirmare a brevetului, platind 2.300 de lei fata de tariful obisnuit de 1.500 de lei, finalizand astfel cursul in cinci zile in loc de trei saptamani.

Basescu da vineri test pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Ponta Basescu brevet comandant nava, #Traian Basescu examen navigatie , #Traian Basescu