Ponta, dupa ce a stat langa o boxa: Ce blestem pe tara asta, dupa un presedinte..., sa ajunga si unul surd

Sambata, 03 Mai 2014, ora 18:26
7119 citiri
Ponta, dupa ce a stat langa o boxa: Ce blestem pe tara asta, dupa un presedinte..., sa ajunga si unul surd
Foto: Arhiva

Un nou atac la persoana al premierului Victor Ponta la adresa presedintelui Traian Basescu a avut loc sambata, la Ploiesti, adaugandu-se unui tir sustinut din ultimele zile.

Aflat la Ploiesti, sambata, alaturi de liderii PSD, PC si UNPR, premierul, care inca nu si-a anuntat oficial candidatura pentru Palatul Cotroceni, a facut o noua remarca greu de calificat la adresa presedintelui, arata Digi 24.

"Eu, intr-adevar, am stat langa boxa si nu mai aud foarte bine si ma gandeam ce blestem pe tara asta, dupa un presedinte..., sa ajunga si unul surd", a afirmat Victor Ponta.

Comentariul premierului vine in continuarea unei serii de atacuri la persoana presedintelui Traian Basescu.

Tot sambata, dar la Targu-Jiu, premierul Ponta a comentat aspectul presedintelui Traian Basescu in pozele cu Elena Udrea, afirmand ca seful statului "si-a pierdut orice simt al masurii si al bunului simt".

Ponta, despre pozele cu Basescu alaturi de Udrea: Si-a pierdut orice simt al masurii

"Cred ca presedintele si-a pierdut orice simt al masurii si al bunului simt, pentru ca altfel sa te imbraci in alb asa ca cine stie ce adolescent tarziu si sa iti faci poze cu o doamna adolescenta tarzie, tu, cand esti presedintele tarii, realmente cred ca si-a pierdut orice simt al realitatii si al masurii si mie ieri (vineri-n.red.) mi-a fost mila de el cand l-am vazut asa, coscovit, in alb, langa o doamna care il tragea de mana si il punea sa faca poze cu ea.

De obicei cand il vad pe domnul Basescu am alte sentimente, dar ieri a fost mila. Eu nu cred ca e foarte constient de ceea ce se intampla de fapt si la ce e folosit, ca e plimbat asa, e pus in geam stiti cum", a mentionat Ponta.

De asemenea, seful PSD a declarat, vineri, la mitingul electoral al TSD din Capitala, ca in ultimul timp presedintele Traian Basescu ii ataca pe social-democrati cu "parasutele". Comentariul sau a venit la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta.

Ponta: Basescu ne ataca cu parasutele

"E un loc deschis si nu as vrea sa ne cada vreo parasuta in cap de la domnul Basescu. Stiti ca el in ultimul timp ne ataca cu parasutele. Cea mai mare insulta la adresa unei femei din Romania este sa o dai exemplu pe Elena Udrea.

Nu exista o insulta mai mare, o jignire mai mare pentru o femeie", a adaugat prim-ministrul. Afirmatia a fost facuta dupa ce Traian Basescu a laudat curajul Elenei Udrea de a sari cu parasuta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Victor Ponta Basescu, #Victor Ponta Basescu surd, #Victor Ponta prezidentiale , #Traian Basescu