Ponta explica de ce nu a stat cu Basescu la sedinta NATO: Statea in jilt ca Stefan cel Mare, ridicol!

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 20:16
2681 citiri
Ponta explica de ce nu a stat cu Basescu la sedinta NATO: Statea in jilt ca Stefan cel Mare, ridicol!

Premierul Ponta a declarat, miercuri, ca la sedinta solemna consacrata aniversarii a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO a preferat sa stea in sala, pe locul de deputat, si nu la prezidiu, pentru ca se simtea inconfortabil langa presedintele Basescu, care statea intr-un jilt "ca Stefan cel Mare".

Premierul a facut aceasta afirmatie dupa ce a fost intrebat de jurnalisti de ce a stat in sala si nu la prezidiu, marti, cand Parlamentul a avut o sedinta solemna dedicata aniversarii a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO.

Ponta, la 10 ani de NATO: Multumiri lui Adrian Nastase, sageti catre Basescu

Tariceanu, despre Basescu, in Parlament: Se crede pe stadion, da mana cu fiecare, vrea si seminte

"Oricum, sincer sa fiu, nu ma simteam confortabil sa stau langa un domn cu jiltul, care imi amintea ori de Stefan cel Mare, ori de vreun personaj ridicol care uita ca traim in secolul 21. Mi se pare absolut comic sa vad pe cineva pe un jilt.

Putea eventual sa stea Preafericitul Patriarh sau putea sa stea Regele Mihai, dar sa stea, asa, un om ca si noi, pe jilt, acolo, si sa-l ia somnul, sa picoteasca in timp ce vorbim, Doamne fereste! De abia astept, le-am si spus celor de la Parlament, din decembrie sa arunce scaunul ala sau sa-l tina doar pentru Patriarh sau pentru Rege.

(...) Oricine altcineva sta pe jilt din acela mi se pare ca si-a pierdut total simtul ridicolului si nu-si da seama cat de comic devine. Deci, oricum n-as fi stat acolo, langa jiltul marelui domnitor", a spus Ponta.

El a adaugat ca a preferat sa stea pe locul sau de deputat, un loc in care a stat si pe cand era in opozitie.

Ponta: Basescu trage azi o petrecere, dar el nu e cu NATO, e cu petrecerile de dupa (Video)

Basescu ii raspunde lui Ponta: Ce cauta la Ziua Unirii, ca nu l-am vazut in suita lui Cuza?

Senatul si Camera Deputatilor au organizat, marti, o sedinta solemna consacrata aniversarii a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO, la sedinta fiind prezent presedintele Traian Basescu, fostii sefi ai statului Emil Constantinescu si Ion Iliescu, precum si principesa Margareta, dar si fosti premieri.

Presedintele Basescu a avut un loc rezervat in fata prezidiului, iar fostii sefi de stat si fosti alti oficiali implicati in aderarea la NATO au fost asezati de o parte si de alta a prezidiului.

In schimb, premierul Victor Ponta a stat in sala, in banca parlamentarilor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ponta Basescu jilt, #Ponta Basescu aniversare NATO, #Ponta atac Basescu , #Traian Basescu