Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta il ridiculizeaza pe Boc din cauza inaltimii: Nu semanam. Sa ma ridic in picioare?

Luni, 07 Ianuarie 2013, ora 22:25
4795 citiri
Ponta il ridiculizeaza pe Boc din cauza inaltimii: Nu semanam. Sa ma ridic in picioare?
Foto: B1

Premierul Victor Ponta s-a aratat foarte deranjat, luni seara, ca a fost comparat cu fostul premier Emil Boc. "Vreti sa ma ridic in picioare, ca sa vedeti ca nu semanam?", i-a spus unei moderatoare TV.

Prezent intr-o emisiune la B1, Victor Ponta a reactionat nervos la ironia moderatoarei TV, care a comparat "Guvernul Ponta 1, Guvernul Ponta 2" cu "Guvernele Boc 1, Boc 2".

"Ma supara comparatia cu Boc. Vreti sa ma ridic in picioare, ca sa vedeti ca nu semanam?", a raspuns iritat Victor Ponta.

De altfel, primarul Clujului a fost luat insistent la tinta pentru declaratiile sale privind taxele locale, premierul negand ca a intrat in conflict cu Traian Basescu pe acest subiect.

Taxele locale, o noua batalie intre Guvern si Presedintie - Vezi reactia lui Basescu

"Nu a fost o confruntare pe acest subiect cu domnul Basescu, singurul care nu a inteles a fost domnul Boc. L-am vazut joi la Cotroceni, l-am rugat sa promulge legea (privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante - n.red.), s-a tinut de cuvant. Dupa ce intra in vigoare legea cu taxele locale, eu dau ordonanta.

Nu-l inteleg pe domnul Boc, mai ales ca a fost si prim-ministru. Inteleg ca este o anumita dorinta in PDL de a se reaseza lucrurile, dar sa nu incurcam oamenii. Asa faceam si eu in Opozitie, cand criticam premierul, dar eu sunt mai atent decat domnul Boc.

Cu domnul Basescu ne-am vazut imediat dupa Revelion, cand am venit in Bucuresti. Deci ideea este, fara a ne iubi sau a fi mai prieteni, pentru ca lucrul asta va fi intotdeauna imposibil, de a incerca fiecare sa-si indeplineasca partea sa de atributii, fara a bloca, impiedica, cu rea-credinta, cealalta parte sa-si faca treaba. De aceea, explic inca o data, presedintele a promulgat legea vineri, era dreptul domniei sale, constitutional, n-a inteles domnul Boc din chestia asta, dar n-o sa ne certam de la domnul Boc", a completat Victor Ponta.

Primarul Clujului a declarat ca va fi nevoit sa mareasca taxele si impozitele locale daca premierul Victor Pontanu da o ordonanta de urgenta prin care sa precizeze ca acestea nu trebuie crescute obligatoriu.

"Daca in 27 decembrie nu aparea hotararea de guvernprin care, in mod obligatoriu, s-a indexat taxa locala cu 16%, puteam sa nu le indexam. Noi am decis sa nu le majoram, dar unde e actul legislativ care ne permite sa nu le majoram?", a spus Emil Boc, la Realitatea TV.

Boc a precizat ca, in primele zile din 2013, s-au incasat taxe si impozite locale la nivelul din 2012, fiind in asteptarea ordonantei de urgenta.

"Ponta a incercat sa dea vina pe presedinte, n-a tinut, a incercat sa dea vina pe mine, am aratat ca minte. A fost prins cu mata in sac. Era mai barbatesc sa isi asume majorarea, dar a preferat s-o dea in stil dambovitesc", a spus Boc.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Victor Ponta Emil Boc, #Victor Ponta taxe locale, #Victor Ponta Traian Basescu taxe locale , #Traian Basescu