PSD-istii, mesaj la indigo despre legatura dintre Iohannis si Basescu

Marti, 12 August 2014, ora 15:03
3925 citiri
PSD-istii, mesaj la indigo despre legatura dintre Iohannis si Basescu

Reprezentantii PSD, in frunte cu presedintele partidului, Victor Ponta, au transmis marti cu totii acelasi mesaj - ca exista asemanare intre Klaus Iohannis si Traian Basescu, unii sugerand ca cei doi au acelasi discurs.

Primul a fost Victor Ponta, care a spus, intr-o postare pe Facebook, ca discursul presedintelui PNL, Klaus Iohannis, "pare scris de Traian Basescu sau de oamenii lui", continand "mesajele lui Basescu".

Ponta: Discursul lui Iohannis pare scris de Traian Basescu sau de oamenii lui

De asemenea, aceeasi idee a presedintelui PSD a fost reluata si de purtatorul de cuvant al partidului, Dan Sova, care afirma, intr-un comunicat remis Ziare.com, ca "Iohannis vorbeste ca si cum ar avea discursul scris de Basescu".

Si primarul Craiovei, vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu, sustine ca exista o legatura intre candidatura lui Klaus Iohannis si presedintele Traian Basescu: "Klaus Iohannis a anuntat un scenariu de cosmar pentru Romania: 20 de ani cu Basescu la putere! Dupa doua mandate cu Basescu si PDL, in total 10 ani de cosmar, Iohannis vine in fata romanilor si le propune un nou cosmar - perspectiva a inca 10 ani, in formula Iohannis-PDL".

Klaus Iohannis, candidatul dreptei la prezidentiale. Predoiu, desemnat premier

Totodata, senatorul PSD Daniel Savu afirma, intr-un comunicat remis Ziare.com, ca "Klaus Iohannis vorbeste exact ca Traian Basescu. Se intrezareste o noua relatie maestru - discipol".

"Altfel nu pot explica reproducerea la virgula a discursului si a argumentelor promovate ani la randul de Traian Basescu. Domnul Iohannis ar trebui sa-l prezinte public pe cel care ii scrie discursurile. Am putea avea surpriza sa aflam ca este vorba chiar de Traian Basescu. Prea seamana ideile si argumentele candidatului Iohannis cu cele promovate in cele doua mandate de nimeni altul decat presedintele Basescu!

Este jignitor pentru romani ca domnul Iohannis sa vina, dupa 10 ani de regim Basescu, si sa propuna alti 10 ani de Basescu", a spune si Daniel Savu, senator de Prahova.

Si deputatul PSD Ionut Vulpescu remarca, tot prin intermediul unui comunicat, ca "Victor Ponta a evidentiat una dintre principalele probleme ale lui Klaus Iohannis - aceea ca echipa pe care se bazeaza si 'specialistii' pe care ii propune sunt, in realitate, cei care l-au sprijinit permanent pe Traian Basescu si care 'au adus deja dezastrul in Romania'".

Tariceanu: Iohannis si Predoiu, doua marionete care joaca dupa cum le canta Basescu

Nu in ultimul rand, presedintele TSD, Mihai Sturzu, spune ca "lupul Basescu umbla azi nestingherit prin Romania, in blana de Iohannis".

"Urmarind discursul de ieri (luni - n.red.) al candidatului Klaus Iohannis: acesta vrea reinstaurarea regimului Basescu. Traian Basescu nu a disparut, ci si-a gasit o haina noua, cu croiala nemteasca", afirma deputatul PSD, intr-un comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, si presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a spus luni ca Iohannis si Catalin Predoiu sunt "doua marionete care joaca dupa cum le canta Basescu".

F.N.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#PSD Iohannis discurs Ponta, #PSD Iohannis mesaj Basescu, #PSD legatura Iohannis Basescu , #Traian Basescu