Traian Basescu primeste urari in avans, de ziua lui

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 19:07
3942 citiri
Traian Basescu primeste urari in avans, de ziua lui

Presedintele Traian Basescu isi serbeaza duminica ziua de nastere, seful statului implinind 61 de ani.

Sambata, Traian Basescu si sotia sa, Maria, au ajuns la Sinaia. Lideri ai PDL, intre care Adriean Videanu si Anca Boagiu s-au cazat si ei in hotelurile din statiune.

Si tot sambata, politicienii au inceput sa-i transmita presedintelui urari.

Primul ministru Victor Ponta i-a spus sambata unui producator care i-a oferit seminte de flori la targul Indagro ca "numai bine", pentru ca si asa trebuie sa trimita duminica un cos cu flori cuiva, duminica fiind ziua lui Traian Basescu.

"O sa trimit maine niste flori la cineva, bine ca mi-ati dat. Maine o sa trimit un cos. Nu se face pana maine? Atunci astept la anul, nu este nicio problema, nu este nicio graba", a spus Victor Ponta, facand aluzie la faptul ca duminica presedintele tarii, Traian Basescu implineste 61 de ani, potrivit NewsIn.

Si Traian Basescu i-a trimis flori premierului, de ziua lui, pe 20 septembrie.

La randul sau, deputatul PSD Madalin Voicu a declarat, sambata, ca ii ureaza "La multi ani!" lui Traian Basescu de ziua acestuia si ca spera ca presedintele "sa-si controleze mai bine atitudinea si actiunea politica".

"Eu nu am o relatie cu Traian Basescu pe care sa o pot considera una amicala sau colegiala, dar, in general, asa am fost educat sa spun La multi ani tuturora si sper ca, pe viitor, Traian Basescu sa-si controleze mult mai bine atitudinea si actiunea politica si sa devina parte intr-o constructie care urmeaza sa se desavarseasca dupa 9 decembrie", a afirmat Voicu, potrivit Mediafax.

De asemenea, ministrul de Interne, Mircea Dusa, a declarat, sambata, ca ii ureaza presedintelui Traian Basescu de ziua acestuia "La multi ani!" si sanatate, la fel ca oricarui om.

"Nu pot decat sa-i doresc La multi ani si sanatate, domnului presedinte. Oricarui om de ziua sa ii doresti La multi ani si sanatate", a spus Dusa.

Si liberalul Eugen Nicolaescu i-a transmis lui Traian Basescu sanatate.

"Un singur lucru, ca oricarui om din lume, asta ii dorim: sanatate. E mai buna ca toate. In rest, fiecare se descurca", a spus Nicolaescu.

In schimb, deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, sambata, ca nu are ce sa ii ureze lui Traian Basescu de ziua acestuia, aratand ca sefului statului ar trebui sa ii transmita mesaje Elena Udrea, Gheorghe Flutur, Gheorge Stefan, Roberta Anastase, Monica Ridzi, adica cei pe care i-a promovat in viata publica.

Orban a fost intrebat ce ii ureaza lui Traian Basescu la implinirea varstei de 61 de ani.

"Nu lansez mesaje decat catre oameni care imi sunt apropiati, pe care ii apreciez, oameni care reprezinta ceva pentru mine. Chiar nu am ce sa-i transmit, sa-i transmita mesaje Elena Udrea, sa-i transmita mesaje Flutur, Pinalti, Roberta Anastase, Monica Ridzi si toti cei pe care i-a promovat in viata publica", a spus Orban.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Traian Basescu zi nastere, #urari Traian Basescu zi nastere , #Traian Basescu