Victor Ponta: Basescu e intr-un film doar al lui

Duminica, 24 Noiembrie 2013, ora 21:32
4618 citiri
Victor Ponta: Basescu e intr-un film doar al lui

Premierul si liderul USL Victor Ponta a reactionat la declaratiile facute duminica de presedintele Traian Basescu, precizand ca acesta se afla "intr-un film doar al lui".

"Realmente Basescu e intr-un film doar al lui. Maine avem evenimente importante, duminica (viitoare - n.red.) e ziua nationala, luna decembrie e importanta din punct de vedere administrativ, pentru ca avem bugetul si descentralizarea. Nu l-am urmarit si nici nu o sa-l urmaresc pe presedinte", a spus premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Afirmatiile sale au reprezentat o replica la acuzatiile aduse de seful statului in conferinta de presa organizata duminica, in care l-a atacat pe premier pe buget si pe memorandumul cu Rompetrol.

Basescu, atac la Ponta: Nu intelege Constitutia. Asa e cand iti iei doctoratul si nu stii ce scrie in el

In alta ordine de idei, premierul a apreciat ca vizita premierului chinez Li Keqiang si intalnirea liderilor din tarile Europei Centrale si de Est, care va avea loc la Bucuresti la inceputul saptamanii viitoare, au o importanta cruciala.

"Sunt convins ca nu ii deranjeaza pe cei de la Bruxelles, am vorbit pe aceasta tema cu Jose Manuel Barroso, China e un mare partner pentru Europa si nu se pune problema de luat de la unii si dat la altii. E foarte important pentru Romania sa organizeze acest forum, e o relatie speciala pe care tara noastra o are cu China de multe generatii si pe care am intretinut-o, atat Iliescu, Nastase si Geoana, cat si eu, nu a facut asta Basescu.

E o oportunitate de a fi un jucator regional si un partener privilegiat al Chinei si de a semna acorduri importante pentru Romania", a spus premierul.

Ponta, interviu pentru Xinhua: Vizita premierului chinez este istorica, va intari relatiile dintre cele doua tari

Victor Ponta a precizat ca se vor semna acorduri pentru investitii in energie, IT, dar si referitoare la deschiderea pietei chineze pentru produsele agroalimentare romanesti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ponta replica Basescu, #Ponta premier chinez, #Ponta vizita premier China , #Traian Basescu