Ponta, mandru sa fie injurat de Basescu: un scorpion speriat, gata sa intepe pe toti (Video)

Duminica, 22 Iulie 2012, ora 11:52
4852 citiri
Ponta, mandru sa fie injurat de Basescu: un scorpion speriat, gata sa intepe pe toti (Video)
Foto: Digi 24

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica dimineata, in cadrul unui miting organizat de USL la Iasi pentru demiterea presedintelui suspendat, ca este mandru sa fie injurat de Traian Basescu, acelasi Traian Basescu care i-a injurat pe pensionari, medici si profesori.

"Sunt mandru sa fiu injurat de Basescu, care i-a injurat pe pensionari, pe medici, pe profesori, sa fiu un roman asemeni celor injurati de Basescu", a subliniat Victor Ponta.

Ponta: Il suspectez pe Basescu ca are surse ilegale pentru campania electorala

"Basescu sa ajunga in fata legii si sa plateasca pentru ce a furat romanilor"

"Eu vreau sa votez 'DA', dar nu vreau sa-i spun 'PA!'. Vreau sa ajunga in fata legii, sa plateasca pentru tot ceea ce a furat de la poporul roman. Datoria noastra este sa-l aducem pe Traian Basescu in fata judecatii romanilor. Am datoria fata de dumneavoastra si fata de toti romanii care vor sa traiasca in aceasta tara sa va spun nu doar ce a facut Traian Basescu, asta stiti prea bine, ci ce trebuie sa facem noi fara Basescu.

Ati vazut ca Basescu si gasca lui de mafioti nu au facut nimic in aceste zile decat sa ne insulte si sa ne calomnieze.

Pe 29 iulie voi vota 'DA' la referendum. Am venit sa va spun ca am incredere ca poporul va veni sa voteze. Sa spunem 'DA' pentru ca Basescu sa fie demis. Trebuie sa terminam cu jaful facut de Sorin Blejnar si Vasile Blaga.

Traian Basescu a zis ca baietii destepti au furat pentru el (...) Un securist este aparat doar de Securitate si este dat jos de oameni prin votul lor pe 29. Spuneti 'DA' pe 29 iulie si scapam de Traian Basescu", a adaugat Ponta.

Prim-ministrul si-a luat angajamentul in fata romanilor ca, impreuna cu Crin Antonescu in calitate de presedinte al Romaniei, va repara tot ce a distrus Traian Basescu: "Va mai promit un lucru: un premier trebuie sa-si faca datoria si trebuie sa fie sprijinit de un presedinte, asa cum cred si va spun ca va fi Crin Antonescu. Imi iau angajamentul in fata dvs vom: face ceea ce am promis - vom repara ceea ce a distrus Traian Basescu".

Ponta, la mitingul de la Craiova: Basescu este un mafiot, un mincinos si un ticalos

"Basescu sta ascuns ca un scorpion speriat, care este gata sa intepe pe toata lumea"

Nu in ultimul rand, Victor Ponta a subliniat ca vara asta nu se poarta albul lui Traian Basescu, ci se poarta tricolorul Romaniei, facand referire la culoarea de campanie a presedintelui suspendat.

"Vreau sa ii spun lui Basescu, care sta ascuns ca un scorpion speriat, care este gata sa intepe pe toata lumea, ca in vara asta nu se poarta albul lui, ci tricolorul Romaniei. In urma cu aproape 150 de ani s-a intamplat 'Desteapta-te romane', pe 29 iulie romanii vor arata ca s-au desteptat, ca au pedepsit inca un dictator, iar eu va promit ca voi purta alaturi de dumneavoastra tricolorul acestei tari", a conchis premierul.

Dupa ce, sambata, in Piata Unirii din Iasi s-a desfasurat un miting pro-Basescu, duminica, in acelasi loc, are loc un miting organizat de USL pentru demiterea lui Traian Basescu la referendumul din 29 iulie.

Aproximativ 15.000 de persoane participa, la mitingul USL, la care sunt prezenti presedintele interimar Crin Antonescu, premierul Victor Ponta, Varujan Vosganian, Relu Fenechiu, Cristian Adomnitiei, Ecaterina Andronescu, Titus Corlatean, Romeo Stavarache, Daniel Constantin, Gheorghe Nichita.

Oamenii, care au venit cu autocare din mai multe judete ale Moldovei, scandeaza "Jos Basescu" si au pancarte cu mesaje precum "Trimitem dictatorul cu vaporul", "A mintit, demite-l", "Da la referendum".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Victor Ponta mandru injurat Traian Basescu, #Victor Ponta Da referendum 29 iulie, #Victor Ponta securist Traian Basescu, #referendum demitere Traian Basescu , #Traian Basescu