Victor Ponta, vinovat ca nu merge coabitarea cu presedintele - Sondaj

Miercuri, 28 August 2013, ora 19:52
3709 citiri
Victor Ponta, vinovat ca nu merge coabitarea cu presedintele - Sondaj

Mult-discutata coabitare dintre presedintele Traian Basescu si prim-ministrul Victor Ponta nu functioneaza din cauza sefului Executivului, considera cei mai multi dintre respondentii unui sondaj online realizat de Ziare.com.

Astfel, la intebarea "Cine este de vina ca nu functioneaza coabitarea intre presedinte si premier?", 41,12 la suta dintre cei care au raspuns l-au indicat pe Victor Ponta. Traian Basescu este vazut vinovat de 26,85 la suta dintre respondenti.

Cine este de vina ca nu functioneaza coabitarea intre presedinte si premier? - Sondaj Ziare.com

De asemenea, 15,96 la suta dintre cei care au raspuns sondajului considera ca atat presedintele cat si premierul sunt de vina pentru lipsa de functionare a coabitarii dintre ei.

Crin Antonescu este vazut vinovat de un procent semnificativ dintre respondenti - 9,15 -, in timp ce 5,82 la suta dintre acestia sunt de parere ca, de fapt, coabitarea functioneaza. Doar 1,1 la suta dintre cei care au raspuns sondajului considera ca vinovatul este altul decat Traian Basescu, Victor Ponta sau Crin Antonescu.

Sondajul s-a desfasurat in perioada 24-27 august 2013, iar la el au raspuns 3.378 de persoane.

Ponta explica de ce nu raspunde presedintelui la telefon: Nu m-a sunat sa-mi spuna care e agenda CSAT (Video)

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta pareau la un moment dat ca au gasit o intrebuintare pactului de coabitare ca, de exemplu, numirea lina si fara certuri a procurorilor. Coabitarea dintre Cotroceni si Victoria, contestata permanent de liderul PNL Crin Antonescu, pare ca s-a risipit deja, desi niciunul nu recunoaste asta.

Presedintele a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca prim-ministrul Victor Ponta ar trebui sa guverneze si nu sa "televizeze", criticand aparitiile dese ale acestuia la televiziuni.

Traian Basescu: Victor-Viorel Ponta sa guverneze, nu sa televizeze

Potrivit sefului statului, exista "o convingere a liderilor USL si a Guvernului ca pot substitui munca serioasa in folosul oamenilor prin emisiuni televizate si emisiuni de imagine", in contextul in care somajul se apropie de 8 la suta.

"As face un apel la Guvern si voi avea cat mai des interventii care sa arate realitatile. Voi umbla in tara si voi vorbi despre realitatile din tara. Cred ca cel mai important lucru pe care il are de facut Guvernul este sa lase luptele politice si sa guverneze. Este timpul ca Victor-Viorel Ponta sa guverneze si nu sa televizeze", a declarat Traian Basescu.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#vinovat coabitare Ponta Basescu, #functionare coabitare Ponta Basescu, #pact coabitare Ponta Basescu, #Antonescu coabitare Ponta Basescu, #atacuri Ponta Basescu, #Basescu Ponta televizeze , #Traian Basescu