Ponta: Traian Basescu isi cauta sticla pe jos la Cotroceni

Duminica, 26 Iunie 2011, ora 13:20
4327 citiri
Ponta: Traian Basescu isi cauta sticla pe jos la Cotroceni

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, duminica, la Alexandria ca, atunci cand alaturi de liberalul Crin Antonescu a vorbit la Cotroceni cu presedintele Basescu, acesta "cauta dupa sticla pe jos".

Social-democratul a luat cuvantul sambata, dupa liderul PC Daniel Constantin, si cel al PNL, Crin Antonescu, cu ocazia prezentarii de catre USL a programului pe agricultura.

"Ma simt foarte bucuros sa vorbesc dupa Crin Antonescu, de altfel cand am vorbit impreuna marti la Cotroceni, ati vazut ca domnul Basescu cauta dupa sticla pe jos. Ma simt foarte bucuros sa vorbesc dupa Daniel Constantin. (...) Sunt foarte mandru sa vorbesc dupa Liviu Dragnea, cel care, din timp in timp, devine tinta lui Basescu si a tonomatelor lui Basescu", a declarat Ponta.

Potrivit liderului PSD, Dragnea i-a marturisit ca il cunoaste pe Traian Basescu de 16 ani.

"Acum 16 ani, in mod sigur nu te gandeai ca vei fi alaturi de noi la momentul la care ii incheiem cariera politica lui Basescu. O cariera nefasta pentru Romania, un moment greu pentru tara noastra, care seamana izbitor cu alte momente din istoria noastra - noi cei din USL mai citim istorie - si stim ca a existat si un Carol al II-lea cu Elena lui, si un Ceausescu cu Elena lui, exista si un Basescu cu Elena lui, si Romania va ramane aici si dupa ei si vom reusi din nou sa pornim pe un drum bun pentru noi toti", i s-a adresat Ponta lui Dragnea.

Social-democratul a reiterat ca Traian Basescu a incercat sa bage "zazanie" intre PSD si PNL si ca stia ca seful statului "o sa-l traga de maneca pe Crin sa-i propuna ceva, ca o sa il sune pe Ponta sa-i propuna altceva".

"Ii spun lui Crin ca nu va sta cu liberalii in Opozitie, va fi la putere alaturi de PSD, ca vom fi impreuna nu doar in 2012 cand il vom da jos pe Basescu, ci si in 2016, cand trebuie sa reparam toate hotiile facute de aceasta guvernare, si in 2016-2020 cand Romania isi va capata locul pe care il merita in Europa. Va rog sa ma ajutati sa-l dezamagim cat putem de tare. Crin (n.r. Antonescu), Daniel (n.r. Constantin) sa guvernam impreuna cat mai bine!", a incheiat Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Ponta sticla Basescu Cotroceni , #USL