Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Victor Ponta: Ce vreti sa spun, ca USL se rupe, e praf?

Luni, 11 Martie 2013, ora 19:07
3541 citiri
Victor Ponta: Ce vreti sa spun, ca USL se rupe, e praf?
Foto: National

Premierul Victor Ponta a comentat ironic, luni seara, intrebarile jurnalistilor legate de disensiunile dintre PSD si PNL. "Ce vreti sa spun, ca USL se rupe, e praf?", s-a eschivat Ponta.

"Numai la partidul comunist si la PDL erau toate parerile la fel. Nu am urmarit declaratiile lui Liviu Dragnea. Ce vreti sa spun, ca USL se rupe, e praf?", a raspuns Ponta la intrebarile insistente ale jurnalistilor privind schimbul de replici dintre Liviu Dragnea si Crin Antonescu.

Duminica, secretarul-general al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nu este "fericit" de inscrierile unor lideri ai PDL in PNL, intrucat "exista riscul sa avem fisuri in judete in cadrul USL".

"O apropiere a PNL de PDL pune serios sub semnul intrebarii functionarea USL", a avertizat Dragnea.

Dragnea: Unitatea USL, afectata, daca se vor inmulti transferurile de la PDL la PNL

Luni, Crin Antonescu a replicat ca nu este treaba PSD cine se inscrie in PNL.

"Domnului Dragnea ii raspund cu toata prietenia pe care o cunoaste - si o cunoaste o tara intreaga - ca ce e bine si ce nu e bine pentru PNL priveste PNL. Au existat treceri dinspre PDL inspre PSD in legatura cu care nu a fost atata tevatura", a spus Antonescu.

Antonescu ii raspunde lui Dragnea: Ce e bine si ce nu pentru PNL priveste doar PNL (Video)

Intrebat daca il deranjeaza inscrierile "pe banda rulanta" ale membrilor PDL in PNL, Ponta a raspuns iarasi in acelasi stil ironic: "Nu ma deranjeaza intrarile membrilor PDL in PNL, nici pe banda rulanta nici pe scara".

O alta fisura aparuta luni intre cele doua partide, privind participarea la discursului de marti al lui Traian Basescu din Parlament, a fost trimisa si aceasta in derizoriu de Victor Ponta.

"Nu e obligatia a vreunui parlamentar sa asiste, e democratie, e stat de drept", a declarat premierul.

PNL anuntat luni ca parlamentarii sai nu vor asista la discursul presedintelui.

"In unanimitate, senatorii liberali au decis sa nu fie prezenti. A fost o decizie a grupului PNL. Nu s-a discutat niciun argument, nu s-a invocat niciun argument, a fost un consens. Absolut toata lumea, in nume personal, fiecare a declarat ca nu doreste sa participe la mesajul presedintelui", a declarat liderul senatorilor liberali, Puiu Hasotti.

Fisura in USL se largeste: Liberalii nu asista la discursul lui Basescu, pesedistii da

In schimb, PSD va fi prezent. Liderul Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca "cineva trebuie sa si munceasca".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Victor Ponta fisura USL, #Victor Ponta conflicte USL, #Victor Ponta Dragnea Antonescu , #USL