Blaturile inchipuite ale "Regelui"

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 06 Aprilie 2017, ora 07:41
4858 citiri
Blaturile inchipuite ale "Regelui"

Din punctul meu de vedere, Viitorul lui Hagi este cea mai frumoasa echipa aparuta in fotbalul romanesc in ultimele doua decenii, insa pentru altii, din fericire nu atat de multi, a devenit acuzatul de serviciu.

Dupa meciul cu Astra, unul dintre cele mai mari site-uri de sport din Romania se deschidea cu un titlu catastrofal, din care nu lipseau "blat ordinar" sau "reciprocitate". In realitate, nu era altceva decat o selectie a unor comentarii, cam zece la numar, in care unii dintre cei care se uitau la meci sustineau ca e blat.

Bun, fiecare redactie are dreptul de a alege ce transmite cititorilor si trec si peste faptul ca printre cele 10 comentarii selectate pentru stire nu era nici macar unul pozitiv sau macar neutru, insinuandu-se faptul ca toti cei care au comentat erau de aceeasi parere. Insa nu pot sa trec peste faptul ca replica lui Hagi in faca acestor acuzatii a fost plasata la "si altele", trecandu-se peste ea ca si cum nu ar fi existat.

In momentul de fata, pentru unii Viitorul este sinonim cu blat. De ce? Pentru ca in mai 2013, Gigi Becali sustinea ca victoria echipei lui Hagi in fata Stelei a fost "omenie". De aici morisca n-a mai putut fi oprita si am ajuns in situatia in care, in mintea unora, orice face Viitorul e cel putin suspect.

Ati vazut, nu? Castiga Viitorul un meci? Pai a fost blat! Pierde Viitorul un meci? Sigur blat. Remiza? Pai n-ati vazut blatul cat casa?

Ironia face ca multi dintre cei care il acuza pe Hagi de lucruri sa il apere, de exemplu, pe Sumudica, primul antrenor din Liga 1 suspendat pentru ca a pariat inclusiv pe meciuri din campionatul in care lucreaza. Asta ca sa nu mai vorbim de antrenori care Stoican sau Napoli, prinsi si ei cu pariuri online si care au scapat de suspendari folosind scuze penibile. In capul acuzatorilor de serviciu sunt in regula aceste cazuri cu dovezi clare, insa nu e in regula ceea ce li se pare lor ca vad la Viitorul.

Pana acum, declaratiile usor paranoice ale lui Hagi imi provocau cel mult un zambet ironic. Nu as fi crezut cu niciun chip ca morisca a fost activata pentru a destabiliza echipa lui. Insa, uitandu-ma la modul in care este tratata aceasta situatie nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca Viitorul chiar deranjeaza dupa ce a ajuns pe primul loc si ameninta "hegemonia" unora.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Viitorul Hagi blaturi, #Viitorul Astra blat, #Liga 1 Hagi blat , #Liga 1