Un fotbalist cunoscut acuza Viitorul lui Hagi: "Am vrut sa ma las de fotbal"

Vineri, 08 Martie 2019, ora 12:59
7216 citiri
Un fotbalist cunoscut acuza Viitorul lui Hagi: "Am vrut sa ma las de fotbal"
Foto: FC Viitorul

Un cunoscut fotbalist roman acuzat modul in care a fost tratat de Viitorul lui Gica Hagi.

Mijlocasul Ovidiu Herea marturiseste ca s-a gandit chiar sa se lase de fotbal dupa ce a fost pus pe liber de fosta campioana.

El spune ca a venit cu inima deschisa la Viitorul si ca a refuzat chiar o oferta de a-si prelungi contractul cu cei de la Chiajna, insa a sfarsit prin a fi dat afara dupa numai 7 meciuri.

"Am avut o perioada, dupa ce am plecat de la Viitorul, in care am vrut sa o termin cu fotbalul. Am fost foarte dezamagit. Am jucat doar sapte partide. Mi s-a parut nedrept cam tot ce mi s-a intamplat, nu neparat ca am avut evolutii extraordinare... Dar, cand iei un jucator la 32 de ani... Am jucat sapte meciuri si dupa sapte meciuri spui: 'Nu mai avem nevoie de tine, ne bazam pe tineri'.

Ok, dar macar nu ne mai luai de acolo. Aveam discutii cu cei de la Chiajna sa prelungesc contractul. Cei de la Viitorul m-au sunat, m-am dus cu inima deschisa si dupa trei luni sa spui ca nu mai e nevoie de mine... A fost o dezamagire mare, mai ales ca eu, pe unde am fost, am fost serios, am jucat meci de meci. Daca ne uitam in spate, la Sion, Skoda, Pandurii, am jucat meci de meci.

Preferam ca domnul Hagi sa-mi spuna acest lucru in fata. Eu am plecat cand s-a incheiat perioada de transferuri, am stat acasa trei luni de zile. Dezamagirea a fost foarte mare, in acel moment am vrut sa ma las. Domnul Zoltan Iasko mi-a spus. Am vorbit si cu domnul Hagi, cu toata lumea din club. Nu m-am lamurit, a fost decizia lor, dar lucrul asta m-a deranjat, pentru ca putea sa ma lase daca stia ca nu e nevoie de mine si de Marius Constantin, sa nu ne cheme pentru cateva luni. Dar e vorba si despre respect. Cand iei un jucator la 32 de ani, nu poti sa-l iei asa si sa-l arunci ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Putea sa zica sa stau pana in iarna, nu era vorba despre bani, ci doar despre aceasta situatie", a declarat Ovidiu Herea la ProSport LIVE.

Dupa o perioada in care a stat departe de fotbal, Herea a ajuns la Balotesti si evolueaza in Liga 2.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Viitorul Hagi Herea, #Viitorul Hagi Liga 1, #Herea dat afara Hagi , #stiri Viitorul