Hrebenciuc nu poate justifica zeci de mii de euro

Marti, 23 Februarie 2016, ora 12:56
5803 citiri
Hrebenciuc nu poate justifica zeci de mii de euro
Foto: Arhiva Hepta.ro

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc nu poate justifica aproape 190 de milioane de lei, conform informatiilor inscrise de acesta in declaratiile sale de avere, au constatat inspectorii Agentiei Nationale de Integritate (ANI), care au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti.

"Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 189.813,75 Lei (aprox. 42.511,48 Euro), intre averea dobandita si veniturile realizate impreuna cu familia, in perioada exercitarii mandatului, de catre Hrebenciuc Viorel, fost deputat in Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor.

Avand in vedere cele de mai sus, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate impreuna cu familia, in perioada exercitarii mandatului", se arata intr-un comunicat remis presei marti de ANI.

Conform sursei citate, Viorel Hrebenciuc a fost informat despre "declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza", si acesta "a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere".

In urma cu un an, jurnalistii de la Rise Project scriau ca fostul deputat Viorel Hrebenciuc a avut conturi in valoare de 90.000 de dolari deschise la filiala elvetiana a HSBC, care se afla in centrul unui vast scandal de frauda, fiind acuzata ca isi ajuta unii clienti bogati sa ascunda sume uriase de autoritatile fiscale.

Viorel Hrebenciuc, printre romanii care si-au ascuns banii in Elvetia

Viorel Hrebenciuc, in fata judecatorului. Fiul sau a aflat ca i s-a deschis dosar in Lichtenstein

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Hrebenciuc avere nejustificata, #Hrebenciuc declaratii avere , #PSD