Mitrea il acuza pe Hrebenciuc ca-i face jocurile lui Basescu

Marti, 16 Iunie 2009, ora 17:13
1218 citiri
Mitrea il acuza pe Hrebenciuc ca-i face jocurile lui Basescu

Miron Mitrea il acuza pe rivalul sau din partid, Viorel Hrebenciuc, de hartuirea ministrilor PSD, in interesul grupului din partid pe care il reprezinta, cu pretul de "a face jocurile" presedintelui Traian Basescu.

"Primii tavaliti au fost cei numiti de partid in functia de ministru de interne: pe Gabi Oprea l-au dat afara, iar Liviu Dragnea a fost nevoit sa-si dea demisia. Apoi, le-au trimis mesaje prin presa lui Cristi Diaconescu si Ecaterinei Andronescu cum ca ar fi pasibili de schimbarea din functie", scrie Mitrea pe blog.

Fostul secretar general al PSD il mai critica pe Hrebenciuc pentru ca "i-a urechiat" pe ministrii prezenti la sedinta de duminica la care a participat si presedintele Traian Basescu pe motiv ca nu si-au anuntat imediat "superiorii" din partid.

"Ministrii, oameni in toata firea, au fost certati fiindca nu si-au anuntat sefii imediat ce s-au trezit cu Basescu peste ei, in sedinta. Au fost apostrofati pentru ca nu s-au repezit la telefoanele mobile si n-au inceput sa trimita disperati sms-uri de sub masa cu intrebarea cheie 'ce sa facem?'.

Si daca ar fi facut-o, ce raspuns ar fi primit? Si, mai ales, in cat timp? Pentru ca ar fi durat ceva vreme pana cand grupul Hrebenciuc s-ar fi reunit ca sa decida ce sa le raspunda", mai sustine Mitrea.

In opinia sa, ministrii PSD nici nu ar fi avut ce sa faca in situatia cu pricina, pentru ca daca ar fi primit mesajul sa paraseasca sala "ce imagine ar fi avut partidul dupa asemenea fapta, cand s-ar fi spus ca ministrii PSD boicoteaza lucrarile guvernului?

Credeti ca populatia, din ce in ce mai lovita de criza economica, ar fi avut rabdarea sa ii explicam noi ca Basescu e rau, pentru ca se duce la sedintele guvernului, si ca noi suntem buni, pentru ca plecam de la sedintele guvernului?".

Cea mai mare greseala este intram in jocul lui Traian Basescu

Mitrea sustine ca scandalul starnit in PSD prin acuzatiile aduse de Hrebenciuc ministrilor proprii le stirbeste acestora din autoritate.

"Ce autoritate mai pot avea ministrii nostri in fata ministrilor PD-L sau a lui Traian Basescu cand noi ii certam pentru ca nu si-au sunat sefii in cinci minute?

Iar daca toate discutiile astea ar fi fost cunoscute numai in partid, tot n-ar fi fost atat de rau. Dar ele au fost date in presa, ca sa arate unii cat de sefi sunt ei in PSD", mai sustine Mitrea, precizand totodata ca cea mai mare greseala pe care o pot face adversarii lui Traian Basescu este sa intre in jocul lui.

"Este clar ca toate miscarile sale sunt parte a unei strategii politice si a unui plan de campanie electorala. Iar cea mai mare bucurie pe care i-o pot face adversarii sai politici este sa intre in jocul sau. Sa tipe ori de cate ori are el nevoie, pentru a stabili singur agenda publica. Este exact ceea ce fac acum marii 'strategi' din grupul de interese reprezentat de Hrebenciuc", isi incheie Miron Mitrea postarea pe blog.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Mitrea Hrebenciuc strategie, #Hrebenciuc hartuieste ministri, #Diaconescu demisie , #PSD
Comentarii
C
CIOCOII LUI LENIN OCROTITI DE SANDRAMAUA KGB-istă
rank 1
Nu inteleg cum Mitrea nu stie ca o haită KGB-istă din spatele cortinei joacă Romania pe degete si nu are nevoie de nimeni , inclusiv de cativa ministri, ca sa-si facă jocurile criminale. De ăstia ne scapă doamna cu coasa, dar sistemul rămane perpetuu.