Previziunile lui Hrebenciuc pentru 2014

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 09:33
3468 citiri
Previziunile lui Hrebenciuc pentru 2014
Foto: Digi24

Desi nu vede un personaj puternic in PSD care sa ii ia locul lui Victor Ponta in fruntea partidului si la Palatul Victoria, Viorel Hrebenciuc este convins ca premierul ar castiga Presedintia daca ar candida impotriva actualului lider PNL, Crin Antonescu.

"Nu sunt sigur ca PNL va avea sub 20% din voturi la europarlamentare", a declarat vicepresedintele Camerei Deputatilor, duminica seara, la Digi24, ceea ce ar insemna ca actualul lider liberal Crin Antonescu nu va fi nevoit sa demisioneze din fruntea PNL, asa cum a promis, si poate candida la prezidentialele din toamna.

Desi, in viziunea lui Hrebenciuc, PNL are sanse bune la europarlamentare, si datorita fragmentarii electoratului PDL care se indreapta spre PMP, social-democratul nu are cuvinte de lauda pentru fostul sau partener de alianta.

Despre Crin Antonescu, Hrebenciuc spune ca si-a stricat imaginea in fata electoratului cand a fost presedinte interimar, pe perioada suspendarii lui Traian Basescu, in vara lui 2012.

Singurul punct forte al lui Crin Antonescu este oratoria, in rest, arata Hrebenciuc, este "subtire politic", cu "incerte" calitati de lider, pentru ca a ajuns in Parlament "de la Muzeul din Tulcea", nearatand "absolut nimic" de ani de cand e parlamentar.

Din acest motiv, Hrebenciuc este sigur ca Antonescu "va pierde cu succes" o eventuala lupta pentru Cotroceni cu Victor Ponta.

Cat despre faptul ca, desi oficial Ponta nu este in cursa prezidentiala, dar deja UNPR a anuntat ca va strange semnaturi pentru candidatura sa, Hrebenciuc este de parere ca partidul lui Gabriel Oprea isi face astfel campanie, "actiune benefica" atat pentru UNPR, cat si pentru USD.

UNPR vrea sa stranga un milion de semnaturi pentru Ponta presedinte

In ceea ce priveste PSD, Viorel Hrebenciuc este convins ca va lua peste 40% la alegerile din 25 mai.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca decizia ca liderul social-democrat Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale a fost luata "cu mult inainte de ruperea USL".

Antonescu: Decizia lui Ponta de a candida la prezidentiale, luata cu mult inainte de ruperea USL

Fiind intrebat, duminica, la Ploiesti, despre afirmatiile premierului privind posibilitatea de a candida pentru Palatul Cotroceni, Crin Antonescu a raspuns: "Este dreptul domniei sale, spun asta din capul locului".

"Mie nu-mi pare de bun gust, e o alta forma de ipocrizie, repet e dreptul domniei sale sa o aleaga. Dupa parerea mea, cei mai multi dintre cetatenii Romaniei, ca sunt simpatizati PSD, ca antipatizeaza PSD-ul, ca sunt indiferenti, stiu toti ca de mult aceasta hotarare este luata, de foarte multa vreme, mult inainte de ruperea USL", a spus liderul liberal.

In ce conditii va candida Ponta la presedintia Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca, daca membrii PSD, UNPR si PC vor dori ca el sa candideze la presedintie, el va candida.

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Hrebenciuc Ponta presedinte, #Hrebenciuc Antonescu europarlamentare , #PSD
Comentarii
Poza sevastian
sevastian
rank 1