Ziare.com
Home > Personalitati > Virgil Popescu
Virgil Popescu
Profesorii ar putea intra in greva chiar de Ziua Educatiei

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 21:38

Profesorii ar putea intra in greva chiar de Ziua Educatiei

Virgil Popescu / stiri Virgil Popescu

Liderul Sindicatului Spiru Haret din Timis, Virgil Popescu, sustine ca "va fi cel mai negru inceput de an scolar dupa Revolutie", iar profesorii ar putea trece la actiuni de protest in luna octombrie, in preajma Zilei Educatiei. "Este dezgustator ce se intampla. Salariile din invatamant vor continua sa scada, daca se schimba legea salarizarii. Toate aceste nemultumiri preconizeaza miscari de protest in noul an scolar. Acestea ar putea sa inceapa chiar de Ziua Educatiei, in jurul datei de 5 octombrie", spune Virgil Popescu, liderul Sindicatului Spiru Haret Timis. Mii de dascali au ajuns in pragul disperarii. Mii de scoli functioneaza fara autorizatie sanitara, mii de elevi sunt nevoiti sa faca naveta pe jos, de la o scoala la alta, de la o comuna la alta, prin arsita, ploaie, noroi, frig si zapada. Ministrul Educatiei ar trebui sa se gandeasca la adevaratele probleme, foarte grave, cu care se confrunta invatamantul ...

1 comentariu

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Virgil Popescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Virgil Popescu
Virgil Popescu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Virgil Popescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor