Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Avancronica Europa League: Ce se intampla cu Chiriches dupa gafele din ultimul meci

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 12:00
2969 citiri
Avancronica Europa League: Ce se intampla cu Chiriches dupa gafele din ultimul meci
Foto: Twitter/ Napoligol

Joi seara debuteaza o noua editie a UEFA Europa League, fiind programate primele 24 de partide.

In editia din acest an iau startul unele dintre cele mai mari puternice echipe ale continentului, printre care Borussia Dortmund, Liverpool, Schalke 04 sau Napoli, echipa romanului Vlad Chiriches.

Avancronica Europa League: Programul meciurilor de joi

Italienii, semifinalisti in sezonul trecut, joaca pe teren propriu, de la ora 20:00, cu belgienii de la Brugge, care au ajuns pana in sferturi in editia precedenta.

Napoli are un inceput slab de campionat, cu doar doua puncte dupa trei etape, locul 14 si golaveraj 5-6, cu toate ca au jucat cu echipe fara pretentii la primele locuri ale Serie A.

De partea cealalta, Brugge are la randul sau probleme in acest debut de sezon, cu 10 puncte dupa 7 etape, locul 7 si golaveraj 14-8. Belgienii au pierdut 4 din ultimele 5 meciuri oficiale, printre care si dubla de calificare in grupele Champions League, cu Manchester United, scor general 1-7. In plus, in cele sase meciuri oficiale disputate in deplasare in acest sezon, au obtinut doar un punct.

Belgienii nu vor putea conta pe mai multi jucatori, accidentati, printre care capitanul Timmy Simons, Lior Refaelov si Bjorn Engels. De partea cealalta, italienii nu au absenti, insa foarte probabil Vlad Chiriches nu va fi folosit titular in acest meci.

Maradona, atac la Chiriches: Ce spune despre apararea lui Napoli

Italienii nu au mila de Chiriches: Lent si nesigur

Fundasul roman a fost criticat dupa meciul cu Empoli, in care a fost integralist, primind cea mai mica nota dintre coechipierii sai. In plus, si Diego Maradona a criticat linia defensiva a lui Napoli. Si site-ul Tuttonapoli.net noteaza ca romanul nu se gaseste in primul "11" pentru meciul cu Brugge.

Echipe probabile:

Napoli:

Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Lopez, Valdifiori, Hamsik - Insigne, Higuain, Mertens

Brugge:

Bolat - Cools, Mechele, Duarte, De Bock - Claudemir, Vanaken, Vormer - Vazquez, Oulare, Diaby

In Grupa D din care fac parte cele doua echipe se mai disputa partida FC Midtjylland - Legia Varsovia.

F.N.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#avancronica Napoli, #Chiriches meci Europa League, #Napoli Brugge Europa League, #meciuri Europa League, #avancronica Europa League , #stiri Vlad Chiriches