De ce are Chiriches probleme cu permisul de munca in Anglia - Interviu

Joi, 19 Septembrie 2013, ora 17:06
3749 citiri
De ce are Chiriches probleme cu permisul de munca in Anglia - Interviu

Transferat de Tottenham Hotspur in urma cu trei saptamani, Vlad Chiriches nu a primit inca permisul de munca in Anglia si debutul sau pentru gruparea de pe White Hart Lane este sub semnul intrebarii.

In incercarea de a afla motivul pentru care englezii nu-i acorda permisul de munca lui Chiriches, Ziare.com a stat de vorba cu presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN) din Romania, Emilian Hulubei.

Seful sindicatului care reprezinta interesele fotbalstilor romani spune ca Vlad Chiriches nu poate debuta deorerece FRF n-ar fi trimis toate actele necesare catre Federatia din Anglia.

Pentru a urgenta debutul lui Chiriches, reprezentantii AFAN se vor intalni la inceputul saptamanii viitoare cu Mircea Sandu.

Pe de alta parte, postul de televiziune Sky Sports sustine ca Vlad Chiriches ar putea debuta in partida de joi seara cu Tromso, din Europa League. Daca acest lucru se va adeveri, debutul lui Chiriches la Tottenham va putea fi urmarit in direct pe Ziare.com de la ora 22:05.

Iata interviul pe care Emilian Hulubei l-a acordat pentru Ziare.com:

De ce credeti ca Vlad Chiriches nu primeste permisul de munca desi se afla in Anglia de trei saptamani?

Am inteles ca problema este la Federatie. Cartea verde s-a trimis prin SMS la Federatia engleza, dar ei nu-i acorda drept de joc pentru ca nu este in regula.

Unii spun ca plateste pentru ca e roman...

Nu cred asta. Plateste pentru birocratia din Romania din Romania. Daca nu au trimis toate actele, inseamna ca vina este la FRF, la departamentul de Relatii Internationale.

AFAN il va sprijini in vreun fel?

Vom interveni fara probleme pentru a-l ajuta. De altfel, luni o sa avem o intalnire cu Mircea Sandu pentru a afla care este motivul pentru care Chiriches nu primeste permisul de munca. Si FIFPro ar putea interveni pentru a-l ajuta.

Rasturnare de situatie pentru Chiriches! Managerul lui Tottenham: "E ciudat, dar asta e realitatea!"

Exista posibilitatea sa fie vreo problema in modul in care s-a realizat transferul?

Nu are cum sa aiba vreo problema. Chiriches intruneste toate conditiile pentru a evolua in Anglia, are 75% din meciuri la echipa nationala. Transferul a fost facut suta la suta regulamentar

Fotbalistii extracomunitari care vin in Romania se confrunta cu astfel de probleme?

Fotbalistii straini se confrunta cu probleme de acest gen doar in momentele in care sunt in litigii cu fostul club si nu li se elibereaza cartea verde. Dar in cazul lui Chiriches nu este cazul de asa ceva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#permis munca Vlad Chiriches, #Vlad Chiriches Tottenham, #carte verde Vlad Chiriches , #stiri Vlad Chiriches